Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikac

Pogorszenie po czosnku

Polecane posty

Gość pierdoła jestes
Chłopie ja juz wszedzie apeluje,żeby tylko uchronic tych biednych ludzi,bo normalnie parodia w biały dzień:(

Gość Niestety ale
PIERDOŁA JESTEŚ ma rację. Nie łudź się, że współczesna medycyna ma cudowne lekarstwa na każdą dolegliwość. Współczesna medycyna konwencjonalna w bardzo w wielu wypadkach OPARTA JEST NA LECZENIU JEDYNIE OBJAWÓW – CZĘSTO BEZ SZUKANIA PRZYCZYN. W wielu wypadkach zamiast kupować jakieś drogie produkty, można zastosowć odpowiednią dietę a lekarstwa na pasożyty przygotować tanim kosztem samodzielnie. „Poza tym ogromnym obszarem działania medycyny oficjalnej (zresztą nie tylko tej dziedziny – „produkcji” żywności i wielu innych dziedzin również) zawładnęły brutalne zasady marketingu. Objawiają się one w dążeniu do sprzedawania różnego rodzaju produktów (np. leków) w jak największych ilościach i jak największym grupom ludzi. W agresywnym, pozbawionym moralności marketingu nie liczą się rzeczywiste potrzeby, lecz wmówienie potencjalnym klientom, że coś jest im niezbędne (bądź im pomoże). Jeśli nie jest to połączone z szukaniem przyczyn zaistniałej dolegliwości, lecz jest związane tylko z niwelowaniem odczuwalności zaistniałych objawów, uważamy takie działanie za niemoralne.” (cytat ze strony igya.pl)

Gość pierdoła jestes
Po medycynie???Ty chyba teraz chory jestes????ja nie chce brac w tej parodii udziału,No Ty chyba mnie obrażasz????

Gość nonameno
heh ja na sobie tez najpierw staram sie w domu wyleczyc- ale to max 2 dni bo mozna sobie zaszkodzic :) na innych nie eksprymentuje :D ale rzadko biore leki:) przewaznie to ratuja mnie banki przy przeziebieniach i masc kamforowa (plecy stopy i dekolt), a na bol glowy to przewiazanie szalikiem lub jesli zatoki to smaze sobie sol :P swoja droga dzieki temu uniknelam punkcji;;/

Gość pierdoła jestes
A Ty jak jestes po medycynie to szybko z tad uciekaj i nawet sie nie przyznawaj:(

Gość nonameno
na patelni smazysz sol az bedzie ciepla, pozniej do jakiegos bawelnianego woreczka i powoli na glowe bo b. gorace :) i tak sobie polezec

Gość pierdoła jestes
Mozna wziasc tez kilka masazy z akupresura dwa dni i po sprawie:)mozna tez zastosowac uncarie wilcacore:)mozna srebro koloidalne:)jest wiele sposobów:)