Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapach deszczu

Pogaduchy do poduchy

Polecane posty

Otwieram podwoje... Nie trzeba sie meldować, wsęp jest darmowy, oby chęci się znalazły :) Systematyczność nie jest tu atutem. Przychodzimy i odchodzimy. Zostawiamy po sobie ślad lub niepozornie siedzimy cichutko sącząc drinka. Można napić się też bezprocentowo, ale wtedy świat nie wygląda tak kolorowo ;) Dołącz z kubkiem kawy, termosem herbaty albo ciekawym słowem, usmiechem bądż smutkiem swoim do wylania... Z pozoru mnóstwo takich kątków, z pozoru wszędzie można dołączyć. Z pozoru...ale ...właśnie. Ni to bar, ni to biesiadne miejsce, altanka wiosną, zimą pokój przy kominku, latem miejsce na polance a wiosną...aleja wśród kwitnącej zieleni. Stwórzmy swoje miejsce na chwilę albo dwie...

sssilly maggot witaj miło na podwojach :) Zasiadaj przy ogniu, bierz coś do picia... i dołącz. Zawsze rażniej :) Skąd takie słowa : ja juz nie mam...\" ? A miałaś ? :):)

stonoga gracja...wysyłam tabletkę...nurofen, mnie juz przeszło :) zgadnij_kto....:) witam i Ciebie :) to ja podstawię swój kubas. Może się załapię na kofeinkę ;)

czesc kobitki :) ja juz po kawce ale herbatki z cytrynka to nie odmowie ;) swoja droga .. pogoda paskudna , u mnie sypie snieg z deszczem i powoli zamarza ...

No jasne...wybredna nie będę. Oby mocna była, dawała energii trochę . Ależ smętne popołudnie. Pogoda marna. O spacerze nawet nie chce mi sie pomyśleć...

mowicie o pogodzie:) jakiz neutralny temat:) deszcze ze sniegiem pada i od razu zamarza:) i nie jest to za przyjemne zwlaszcza jak sie jedzie autem

pinacolada :) fajowo, że zasiadasz na przypiecku :):) Rzeczywiście, zamarza to co deszczem się jeszcze niedawno zwało ;) gracja...nie pij, trzeba sie z gracja pokazać ;) ;) moje gratulacje zatem :) zgadnij...łaczę się z potrzeba wiosny :D

stonoga...w preferencjach musisz wykasować w swoim profilu meila...uda sie :) To ja do kawy pierniczka poproszem ;) Dzień w pracy zaWSZE SIĘ CIĄGNIE, A NIEDZIELA UMYKA JAKBY MIAŁA MNIEJ GODZIN...ups ktos mi capsa włączył :P:P

a wiecie :) ja tez zle znosze niedziele:) jakos nigdy sobie nie moge znalesc miejsca:) wydaje mi sie zawsze,ze mam tyle do zrobienia:) a siedze i nic nie robie

gracja....nie ma to jak wiara we własne mozliwości ;) :P :) punacolada...miejsca Ci u nas dostatek, wedle życzenia zatem :) zgadnij...ja lubię i owszem, lecz wolę pogodną. Dziś nie skłania mnie do niczego sensownego :p

oj tak tak, powinnam sie uczyc ale jakos mi siie nic dzisiaj nie chce, a do tego net nawala .......ehh.........zyc nie umierac ;)