Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapach deszczu

Pogaduchy do poduchy

Polecane posty

stonoga gracja - to gdzie pracujesz? coz nie ma sie co czepaiac nauczycieli historii ;) ja jestem przyszła nauczycielka historii :P

w starostwie:) a on jest vice starosta:) nie wiedzialm czy sie smiać czy plakac:) ze ludzie po polsku nie umieja:) po latach pracy w szkole i studiach humanistycznych :)

a ja kawki już nie mam. :-( ale mam kakao. :-) miałam swój kącik, ale teraz jak tam wchodzę to mam to czuję jakbym miała w gardle coś wielkiego, co nie daje się połknąć. a ja mam ładny biały śnieg w hurtowych ilościach i zaraz idę się przejśc. :-) trzeba korzystać z takich widoków. :-)

No to siądnijmy sobie wspólnie ;) Ja zamiast uczyć się do egzaminu, topik zakładam. To sie nazywa prawidłowy wybór :P:P:P

hehe co racja to racja niektorzy nie potrafia mowic po polsku, najgorzej ze przewaznie Ci wykształceni popełniaja takie bledy ;)

sssilly maggot [ściskam ] zatem zostań z nami bez tej kości ;) chętnie bym się z Tobą wybrała na podziwianie tych widoków. Gdziez to jest ? jesli wolno wiedzieć ;)

Witam ze śnieżnym akcentem za oknem....:) Biało i zimowo :) ładnie za oknem. Już pracuję, nie mam za wiele czasu by przyglądać się temu. Stawiam kawkę na dobry początek dnia....(_)>

Gość zgadnij
heh ja kawke wypilam ;) u mnie tez biało i cieplutko, słoneczko jeszcze swiecie wec skocze na mały spacerek.... buziaki

heh ja kawke wypilam ;) u mnie tez biało i cieplutko, słoneczko jeszcze swiecie wec skocze na mały spacerek.... buziaki

Gość Trócizna
Kto Ty jesteś, Zapach deszczu?

Gość jak to kto
twoja stara znajoma ;)

Gość gość
GhLKtnghTiQMvUzTtkeIG9eB