Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość open

tusz do drukarki-orginal,podrobe czy napelniacz?

Polecane posty

Gość open

bo nie wiem juz sama.drogie sa,moja kumpela jakis za 9 zl kupuje,a dpo mojego hp(skaner,drukarka,ksero) nie moge znalezc takich

tylko oryginalne, podruby i napełniacze niszczą drukarki. I nikt mnie nie przekona, pracowałam wśród 6 drukarek i cyrk zaczął się, kiedy szef poszedł właśnie na oszczędności, każda z nich po paru miesiącach szła kolejno do naprawy :(

Gość 676766
to zalezy na czym Ci zalezy jak masz zwykla tania drukarke to kup podróbe, napelniacz to zawsze ryzyko ze nie uda ci sie napełnic, a oryginalne tusze sa bardzo drogie no chyba ze masz jakis bardzo drogi sprzet i boisz sie zaryzykowac:o ja od dawna uzywam nie orginalnych tonerów i nigdy nie mialem z nimi zadnych problemów

Gość marceliona
tusze sa drogie a na krotko starczaja zwlaszcza jak sie duzo drukuje.ostatnio w sklepie facet mi taka strzykawe z tuszem chcial wcisnac ale nie wiedzialam jakbym miala tym napelnic to nie wzielam.kumpel mnie nastraszyl ze sama napelnie,zrobie dziure i mi zaleje cala drukare w srodku

ja mam HP zawsze kupowalam orginaly teraz 1 raz napalnilam i wyswietla sie w drukarce bledy pojemnik z tuszem

A, czarny tusz kosztuje 20, kolorowy płacił 25 , co za niesprawiedliwa cena:(, ja tez mam w domu taka szpryce do napełniania, ale mąz nie napełnia tym tylko daje napełniać.

Gość kupuje napelniacze
od 10 lat... ALe z dobrym atramentem... I drukarka hula bez problemow. Ale mam Lexmarka - dobrze sie je nabija ;)

Gość kupuje napelniacze
sama napelniam i nigdy nie mialam zadnych problemow ;)

ja jak miałam atramentówkę to parę razy kupiłam napełniane ale dla mnie to porażka. albo jakość wydruku beznadziejna albo drukarka (HP) krzyczała że błędny pojemnik z tuszem. Jak ktoś już chce kupować taniej to jednak wybierałabym zamiennik ale napełniany po raz pierwszy a nie nabijany. Teraz mam drukarkę laserową i kupuję zamienniki tonera na sklep.drtusz.pl i jak dotąd działają bez zarzutu.

Gość ŁukaszKKKK
Ja zamawiam zamienniki na drukujesz24 pl i są super! Drukarka działa mi bez zarzutów,zmian w wydruku też nie zauważyłem odkąd zaczałem używać zamienników:D