Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymyslam sobie problemy

czy powinnam sie martwic

Polecane posty

jak bylismy na sylwestrze to w trakcie jak moj chlopak wyszedł do toalety dosiadł sie do mnie jego przyjaciel i zaczal mi mowic jak to sie cieszy ze moj facet jest ze mna bo zawsze tak sam chodzil z nimi na imprezy i powiedzial mi zebym sie nie martwila bo moj facet mu powiedzial kiedys ze jestem jedna z pierwszych dziewczyn na ktorych mu naprawde zalezalo (kiedys bylismy razem zostawil mnie teraz od roku znowu razem jestesmy) i zaniepokoilo mnie to poniewaz nie rozumiem po co mi to mowil ten jego przyjaciel jak myslicie??

Na Twoim miejscu nie martwiłabym się, co powiedział do niego o nim jego przyjaciel za to bardziej martwiłabym się jego postępowaniem. Zostawił Cię i wrócił. Nie zostawia się i nie wraca jak ma się na to ochotę.

ale ja sie martwie tym po co jego przyjaciel mi mowi takie rzeczy zastanawiam sie ze moze moj facet cos mowil mu ze jest cos nie tak sama nie wiem...

Gość odswiezam

Gość byle było tak..
powinnaś się martwić bo już raz Cię zostawił... Porozmawiaj z tym znajomym bo my nie wiemy co mogło się za tym kryć więc nikt Ci tego nie wyjaśni... no chyba ze trafi się jakaś wróżka.. 3maj się

eee ja bym sie nie martwiła o to co jego przyjaciel mówił, jesli mówił szczerze raczej bym sie z tego cieszyła- wymyslasz problemy :P bardziej zastanawiajace to rozstanie i powrót, ale moze dojrzał do tego i wszystko bedzie OK :) pozdrawiam ;) (najlepiej oczywiscie pogadac z partnerem na ten temat ;)