Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radzio

Ból nogi w pozycji leżącej

Polecane posty

Gość Radzio

Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Moja Mama poprosiła mnie, aby spróbował znaleźć rozwiązanie jej problemów zdrowotnych na forum w Internecie. Jest to spowodowane tym, że tam gdzie mieszka żaden z lekarzy nie potrafił jej pomóc. Otóż Mama ma taki problem: Jak tylko się położy to po chwili ma bardzo silny ból prawej nogi. Trwa to już wiele lat. Wielokrotnie badana u różnych lekarzy, ale żaden nie stwierdził jednoznacznie, co powoduje te bóle. Różne leki nie pomogły. Obecnie bierze tylko leki przeciwbólowe. Wyniki badań z 2006 r. Dyskopatia wielopoziomowa kręgosłupa, wtórne zmiany zwyrodnieniowe na krawędziach trzonów, obniżenie wysokości przestrzeni międzykręgowych na wszystkich poziomach odcinka lędźwiowego kręgosłupa. Wyniki badań z 2007 r. Tomograf: osteofity przy przednich i bocznych krawędziach trzonów, względna stenoza kanału kręgowego, bulging krążka międzykręgowego. Bardzo proszę o pomoc. Moja Mama bardzo cierpi i potrzebuje ratunku. Z góry serdecznie dziękuje za dobre rady.

Gość Pozostaje tylko
oczyszczanie wątroby.

Gość zator to nie jest
bo wiele lat by sie nie meczyla... a moze sprawy reumatyczne? A gdzie ta noga boli? Cala? Wyprostowana czy zgieta?

Gość Radzio
Ogólnie to cała noga ją boli ale częściej poniżej kolana

Gość Radzio
Stawy nie bolą. Bolą mięśnie i kości. Mama ma 60 lat . Bolą obie nogi, ale prawa najbardziej. Co do odżywiania to mama je ryby, drób i serki topione. Nie jada wędlin. Z góry dziękuje za odpowiedzi