Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzeSIEpodacNICK

ale mi wstyd...chyba juz nigdy nie wyjde ze swojego pokoju...

Polecane posty

Gość wstydzeSIEpodacNICK

ostatnio bylam u mojego chlopaka w domu. skorzystalismy z okazji ze niekogo nie bylo w domu i postanowilismy wziac wspolna kapiel. bylo bardzo przyjemnie, muzyka grala, nie szczedzilismy sobie pieszczot itp. gdy zabawialismy sie w najlepsze do lazienki wparowala mama chlopaka!:O nie slyszelismy ze jego rodzice juz przyjechali. baba zaczela sie na nas wydzierac, kazala sie szybko ubrac i wygonila mnie z domu wyzywajac od kurewek:( ale mi wstyd...

Gość budka telefoniczna
a ile macie lat?

Gość wstydzeSIEpodacNICK
ja 19 a chlopak 20. to chyba nie jest az tak malo

Gość matka motylkowej się naczytała

Gość to nie gacie
Nieładnie sie zachowała mamusia.

Gość no to poderwałaś mamusi
kochaneczka, brzydka ty, niedobra

Gość budka telefoniczna
No, masz przechlapane:O Synową to Ty chyba nie zostaniesz:O

Gość wstydzeSIEpodacNICK
ja nie rozumiem, przeciez nie jestesmy juz tacy mlodzi...matka mysli ze synek i jego przyszla zona zachowaja czystosc az do slubu? najgorsze jest to ze chlopak wszystkiemu sie przygladal i nie obronil mnie przed swoja matka:O:(

Gość kawy na ławy
o jaa współczuje. ale Twój chłopak to jakoś powinien sie za Tobą wstawić i troche powalczyć o swoją prywatnośc. wiem ze to jej dom i jej teren ale o swoje trzeba sie kłócić. w końcu jesteście już prawie dorośli... ale drzwi do łazienki to sie zamyka na wszelki wypadek bo zycie lubi płatac figle.

ja pamietam jak raz w autobusie stalismy z chlopakiem i dalam mu buzi jejkus nagle poczulam jak ktos mnie w glowe uderzyl odwrocilam sie i zobaczylam 80letniego dziadka ktory mnie uderzyl czyms, nie pamietam czym... moj chlopak sie slowem nie odezwal, bly w takim szoku... tak samo moglo byc z twoim ja oczywisicie pozniej bylam mega obrazona ale on naprawde nie wiedzial co robic wiec nie badz zla na chlopaka tylko najlepiej pogadaj z nim

Gość kawy na ławy
myśle że juz niedługo bedziesz sie z tego śmiała. ale na razie to sie tam nie pokazuj i jezeli chcesz dłuzej byc z tym chłopakiem to niech on postara sie w domu jakoś wyprostowac tą sytuacje i juz.

Gość wstydzeSIEpodacNICK
dzisiaj do mnie dzwonil ale wstyd mi bylo odebrac tel. nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze spojrze mu w oczy! ze to akurat mi sie przytrafilo...

Gość rozowa barbie
jego sie wstydzisz? daj spokoj, to on powinien sie wstydzic za swoja mamusie:P

Gość kisiusia
moja jest na szczęście wyluzowana w tej kwestii. Wie że czasem ma nie wchodzić do pokoju bo zastanie suprajsa :):):):)

Gość fajnie mowisz o jego mamie
"bara zaczela sie wydzierac",nie ma co,szacunek dla Mamuski:P

Gość fajnie mowisz o jego mamie
ooops!baba,oczywiscie:P

Gość no to trzeba było babie
walnąć: zapomiał wół jak cielęciem buł, ale jak to był od młdości pojeebany moher to wpadłaś, kopnij go w jaja

Gość wstydzeSIEpodacNICK
w sumie z niej to jest taki moher. ale mogla by rozegrac to troche bardziej kulturalnie. jakby mogla to by mnie do domu wyslala prosto z wanny!

Gość mam 18 latka
nie wstydz sie,to matka chłopaka powinna sie wstydzic.Nie macie 15 lat aby taka awanture robic.Jestm matka 18 letniego syna i nigdy bym nie weszła do łazienki jakbym słyszała,ze syn z dziewczyna baraszkuje. Owszem,gdybym nie znała wczesniej dziewczyny,nie wiedziałabym ile ma lat to po tym jakby sie ubrali zaprosiłabym Ich na herbatke i miło z nimi bym porozmawiała mowiac aby nei narobili sobie tylko kłopotu przez te kapiele;-)

Gość mam 18 latka
I chłopakowi wybacz,z esie za Toba nie ujał,bo On na pewno był takze zaskoczony zachowaniem matki

W sumie, to matka chłopaka powinna sie zawstydzić, że puściły jej nerwy. Nie odwiedzaj go w mieszkaniu przynajmniej przez jakiś czas.

Gość Kubaxx
ladnie poryta matke koles ma.... moi rodzice pewnie z tego by sie smiali