Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysliciel miejski

sesja sie zbliza- znacie jakies fajne sposoby na...

Polecane posty

uczynienie jej bardziej znosna? Mam na mysli cos na pobudzenie aby wiedza lepiej wchodzila- od razu mowie ze kawa nie wchodzi w gre, narkotyki tez nie-ewentualnie specyfiki dostepne legalnie na rynku, no wiec? Jakie Wy macie sposoby?

ja tam ide na zywiol, max wytezenia przez 3 tyg :D czasem biore "Sesja" dostepne w aptece.

Gość sesja to piekny okres
najlepiej zgodni z zasada "4Z" :D

ja robie nocki:P. czyli zarywam noce przed egzaminami uczę się tyle ile mogę na mnie to dziła później wyrzucam z mózgu te głupoty:P nie mogę pic kawy ani red bulla (uczulenie grrr:P:P) wiec piej kakao i herbatkę:P kiedyś brałam tusipi ale teraz bez niego mogę już cała noc się uczyć.

4z to tylko do przedmiotw niewaznych :o u mnie na 10 przedmiot tylko 2 sie nadaja do 4z (w tym jeden naciagny troche:o )

Wszystkie sie nadaja na zasade 4Z :D

Gość wypal paczke fajek
tussi lepsze sa w tabletkach- bierzesz 10 tabletek, popijasz aspiryna i mocna kawa...nie ma mozliwosci zebys sie nie nauczyl czegokolwiek

Gość wieczny student
w Biedronce są napoje energetyczne POWER BE po 2,49 za litr, w srebrnej butelce. A tak poza tym to weź sie za robotę, bo teraz studia kończą tylko debile...

PrettyInScarlet--- działa tylko. tylko musisz przedawkować żeby otrzymać efekty uboczne (w ulotce pisze ze przedawkowanie powoduje nadpobudliwość:P:P) a syrop ciężko przedawkować więc lepiej tabletki zamiast jednaj cztery:P:P piekielnie szkodzi na wątrobę:P:P no i nie przesadzać kumpela zrobiła tak 4 noce z rzędu i mało nam nie odleciała wariatka. no i nie zawsze pobudzenie zmusi cię do nauki znajomy poszedł sobie pobiegać o 5 nad ranem:P:P no i poźniej padasz:P

tussipect jest na kaszel... :P I mozna go nawet wtedy brac w ograniczonych ilosciach ;) Juz nie przesadzajcie! Sesja minie, a serducho naruszone :P

Gość wypal paczke fajek
ale zawiera pseudoefydryne ktora ma dzialanie zblizone do amfetaminy, tylko nie uzaleznia

Gość wieczny student
po co wy wpierrdalcie te leki :-o jak potem macie rodzić zdrowe dzieci? :-o pisałem, że w Biedronce są napoje energetyczne o tym samym działaniu co RED BULL ale kilka razy tańsze... jestem sportowcem i wiem jak sie pobudzic do działania :)

ja bym nie ryzykowała 10. 4 mi absolutnie wystarczało. kumple brali jeszcze kofeinę w tabletkach jako substytut kawy ale ja nie mogę więc nie wiem czy efekty są gorsze czy lepsze.

wieczny student--- ja nie mogę pić nic na bazie kofeiny ani żadnych napojów pobudzających raz mało się nie wyprawiłam na tamten świat przed egzaminem wypijając pól red bulla. poza tym takie napoje energetyczne za 3 zł to jeszcze większy syf. a dużo łatwiej sie do nich przyzwyczaić.

Gość na serio
To ile tych tabletek Tussipect trzeba wziąć żeby było przedawkowanie, ale jeszcze nie trafić do szpitala? pytam serio

Kopiko sobie kup :D Poza tym zrob zimno w pokoju (w lecie to stopy do miski z zimna woda mozna wsadzac). Wietrz pokoj i styknie ;) Po cholere sie faszerowac... Ten syrop nie jest bardzo zdrowy :O

nibys---> To tym bardziej nie mozesz pic Tussipectu ;) No ale co ja Was bede przekonywac... Wasze zdrowie - Wasza sprawa :P

red bullem to się dopiero mozna załatwić:o przy zeszłeś sesji omało zawału przez to cholerstwo nie dostałam. dzięki za wskazówki:)

Gość wypal paczke fajek
nibys chyba jestes bardzo wrazliwa:) 3 tabletki sie bierze normalnie wg wskazania. 7-10 to jest norma na efektywne pobudzenie. kiedys wzialem 23 tabletki(ale nie w sesji bo to bylo doswiadczenie)- czulem sie jak mlody bog, ale zejscie bylo zbyt bolesne:D

Gość wypal paczke fajek
od redbulla zawalu? heh a upijasz sie pewnie jednym piwem ?;)

piwo w porownaniu do tych syfow jest bardzo zdrowe ;) Ja w sesji pilam tylko piwo :P

zawal to nie ejst czasem spowodowany niedocisnieniem? kofeina o ile mi wiadadomo pobudza?

proponuje tussipeck , 20 tabletek kosztuje 6 zl, bez recepty, popic kawa albo redbulem lepiej wchodzi nauka i sie nie zapomina jak po fecie np

ale trzeba wypic wiecej niz jedno... Jedno usypia ;)

Gość a wiecie może czy w czasie ses
ji poprawkowej odbywają się zajęcia?

noo... zawału to może nie;) ale właczył mi się taki stan czuwania. za cholere nie mogłam spać, a helikopter w głowie był jak po niezlej imprezie:)