Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysliciel miejski

sesja sie zbliza- znacie jakies fajne sposoby na...

Polecane posty

Gość oiuouououou
Piwo i nauka 3 godz, drugie piwo i nauka 3 godz, trzecie piwo i nauka 3 godz

Gość zarchiwizowany
Ja jeśli wiem, że muszę spędzić wieczór cały w skupieniu, a padam na twarz, to zaczynam od 10-15 min drzemki ( konieczne, nawet jeśli nie zasypiacie) mocna kawa z większą szczyptą imbiru i jeśli to konieczne 1 aspirin. To wszystko. Pozdrawiam

Gość smrerfetttttta2025
a ja właśnie stosowałam tabletki tussi... w sumie to aktualnie też jest po ich wpływem.. to mój 2raz... czy czuje jakaś kolosalną różnice... NIE.. może jestem bardziej pobudzona co daje mi więcej chęci na działanie i jakaś taka bardziej chętna do wiedzy jestem... to wszytko... nie mam żadnych bóli serca żołądka itp... po boli mnie troszkę głowa to wszytko.. ale tra to może ok pół godz.. acha... i co śmieszne... po ok. 5-6 h po spożyciu ,czyli jak tabsy przestają działać mam ... biegunkę:) ... organizm mi się chgyba w ten sposób oczyszcza... coś czego nie doczytałam na żadnym forum jeśli chodzi o objawy ujemne...

Gość ale tussi jest na receptę
ja polecam guaranę zmielone nasiona, ja kupiłam w zielarskim, ale można kupić na allegro, jak dodasz 2 małe łyzeczki do jogurtu to normalnie masz jak po tussi, nawet mocniej, a to naturalne, nie uzależnia i nie ma zjazdów!!!

Gość tarotka_06233
dzięki temu testowi http://drbach.pl/mieszadlo/ dowiesz się, czy potrzebujesz jakiś naturalnych esencji, które pomogą się uspokić, wyciszyć, a jak człowiek jest spokojniejszy, to też lepiej się uczy :)

Gość gość
mi kawa nie pomaga więc sięgam wtedy po energetyki, które na mnie działają akurat świetnie. moim nowym odkryciem jest energetyk CHWDP - nazwa mnie zaintrygowała ale muszę przyznać, ze naprawdę jest niezły. smak dobry, działanie świetne - także sesja na 100% zdana