Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaithyleen

Jak uporałyście się ze zbędnymi kg, którę rozpoczęły się wraz z pigułkami anty??

Polecane posty

kuźwa ale problem :o idziesz do lekarza i mówisz że chcesz zmienić tabletki bo tyjesz i już :o:o

ale u mnie to wina nadmiernego apetytu, przy tym, a tak to uwazam moje pigułki za swietne, ale pare dodatkowych kg spowodowało zatrzymywanie wody w organizmie no i cellulit, ale zdrowotnie ich nie chce zmieniac...

no to po 1 nie jedz.. chyba sama sobie możesz odmówić, a jak Cię będzie kusiło to pomysl że ten pączek się odłozy w boczkach i zamiast pączka weź jogurt naturalny..poza tym możesz ćwiczyć.. a na cellulit są kremy..

Ja przytylam 6 kg po 3 mscach brania.Teraz wiem ze to byla wina mojego wilczego apetytu.Teraz biore kolejny raz te same tabletki i nie przytylam...Z tym,ze ostatnio chudlam,a odkad je biore to i chudnac przestalam.Wiec w sumie wychodzi na to,ze gdybym ich nie brala to dalej bym chudla.A,ze je biore to waga nie spada...A nie zwieksza sie dlatego,ze jem bardzo malo i staram sie nie jesc praktycznie wcale slodyczy

Gość zmija jadowita
ja przytylam 15 w ciagu 3 miechow...bralam harmonet.... cos mi si zmienilo w trawieniu,procz tego nie zawuayzlam ze apetyt mi sie powiekszyl, i ze to wsyztsko sie odlozylo.... nosilam luzne rzeczy wiec jak przyszlo co do czego ciasniejszego to wtedy dopiero zorzumialam ,ze to przez tabletki

Co gorsza ja zaczelam chudnac dopiero po 3 mscach.ale teraz sie strasznie ciesze.I nie jesm tylu slodyczy.Bo wiem,ze ciezko to potem zrzucic