Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepiekna

Teraz albo nigdy- schudnę!!!! ktoś ze mną?!!!!

Polecane posty

Gość klaudia1978
Hej dziewczyny!!! Aja muszę się pochwalić kolejnym dniem na diecie. Póki co nie tykam żadnych słodyczy a ciągnie mnie do tego bo pełno ich w domu ( małe dziecko w domu). Dziś popołudniu kupowałam synkowi eklerka z budyniem i czekoladą i do teraz czuję ten zapach ale byłam twarda i nawet palców nie oblizałam. Ja tylko na tych potwornych zupkach z cambridge ale można wytrzymać, no i piję dużo wody i herbatki slim spalanie. Miaąm ochotę sie dziś zważyć ale wolałam nie zapeszać. Apropos wagi to co ważymy się w sobotę??????? A dziewczyny !!!! Dostałam fajny przepis na domowy peeling do ciała wyszczuplający i antycelulitowy ( podobno), dała mi go koleżanka, która pracuje w salonie odnowy biologicznej. A więc tak: Kilka łyżek kawy mielonej mieszamy z wyciśniętą cytryną i odrobina oleju jadalnego. Mozna też dodać rozgniecione migdały - jak ktos chce. To wmasować w ciało podczas kompieli ( jak peeling) Podobno działa!!! Można też nałozyć to jak maseczkę na ciało i zawinąć się folią na jakieś 30-40 min. Ja dziś zrobiłam to jako peeling i muszę się wam pochwalić że skóra na udach i brzuchu jakoś fajniejsza, delikatniejsza. Kto chce niech spróbuje:)

claudia, ja mam kilka puszek slim fasta, ale przerwałam bo mi syfki wyskoczyły :( może wrócę...

Gość agrafka1
Niedawno spotkalam moja dawna znajoma i nie moglam uwierzyc wlasnym oczom jak schudla.......i udalo mi sie wyciagnac w jakis sposob to zrobila. Otoz stoswala diete ktora wygladala nastepujaco: Śniadanie godz 10.00 -filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków -topiony serek o ulubionym smaku - 50g -pomidor Drugie śniadanie godz 12.00 -1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli -pomidor Przekąska godz 14.00 -jabłko Obiadokolacja godz 16.00 -20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli -pomidor Wieczorem godz 20.00 -kieliszek czerwonego wytrawnego wina noc godz 22.00 -3 razy numerek z ukochanym to sobie dodaje kto chce!! Ale warto zauwazyc ze seks spala kcl wiec kto nie lubi cwiczyc..... polecam!!! Diete stosuje sie przez 5 dni i codziennie sie je to samo.Nastepnie w sobote i niedziele jemy co chcemy ale ograniczamy sie do 1000kcl i unikamy wtedy tluszczy, slodkiego itp. I tak przez miesiac 5 dni diety i 2 dni 1000kcl.Kolezanka w taki sposb schudla 15 kg.A druga kolezanka co zaczela diete tydzien temu juz prawie 5 kg.

Gość klaudia1978
o to nie za fajnie ze syfki, mi póki co nic się nie dzieje ale to dopiero początek. Mam tylko takie dziwne wrażenie że odkąd zaczełam jesc tylko te papki to dziś moja skóra wydaje taki dziwny zapach ( cały czas czuje od siebie mocz) a myje sie przeciez :)

Gość klaudia1978
moze to jakieś toksyny??? Dieta fajna, niestety ostatni posiłek dnia ( ten po 22) to mi zostaje raz na 2 tygodnie bo tak mój mąż do domu wraca. Ale to bardzo miły deser ;)

Hej spiochy wstawać!!!!! Ja juz po sniadanku> mlekom i platki kukurydziane jak co dzien:) a teraz z mykam popracowac, zapraszam na kawke:)

witam dziewczynki :) ja już ponad godzinkę w pracy, śniadanko zjadłam o 6 - 100g sera białego wymieszane z 5 łyżkami jogurtu naturalnego, do tego 2 kromki chleba graham i herbatka bez cukru. Smaczne to, pożywne, a przede wszystkim sycące, zdrowe i nietuczące:) poniżej tak jak obiecałam wrzucam link do moich tabelek, możecie sobie je ściągnąć :) tabela źródła białek http://www.speedyshare.com/671709669.html tabela źródła węglowodanów i owoców http://www.speedyshare.com/330907513.html miłego dzionka :)

na każdy posiłek należy wybrać produkt z pierwszej i drugiej tabeli, chyba że jemy produkt z pierwszej tabeli oznaczony gwiazdką * , to wtedy nie bierzemy już nic z drugiej tabeli z węglowodanami. to tak dla jasności ;)

Ilona fajne te tabelki :) ale chwilowo pozostane przy wodzie :) Wypilam juz pollitra :) jeszcz tylko 7,5 :D Ledwo sie ruszam... takie mam zakwasy... nie wiem czy dam rade dzisiaj to rozruszac :(

carolima jak masz zakwasy, to dzisiaj sobie odpocznij, nie ćwicz, żeby się nie przetrenować, bo jeśli do tego dojdzie to nie będzie wesoło, mięśnie też potrzebują troszkę odpoczynku, tym bardziej, że nie jesteś wyczynowym sportowcem ;)

poczekam jeszcze troche, moze do poludnia sie rozruszam to bedzie latwiej, jakies lzejsze cwiczonka :) inaczej bede czula, ze zmarnowalam kolejny dzien walki... ide na sniadanie :) pól szklanki muesli z owocami z woda :)

cześć dziewczyny 🖐️ , widzę, że faktycznie wszystkie się zawzięłyśmy :) Ja dziś nie wytrzymałam i się zważyłam, muszę uaktualnić... NICK ...... BYŁO .... JEST ...... WZROST ........ CEL bedepiekna..... 88.........88.................165................60 rose...............61..........61...............170.. ..............59 za dużo;/........85..........85................170............... 60 Klaudia ......... 74..........74.................164................60 carolima......... 93..........93................159................55 terazsieuda ....70..........70.................168...............60 ania000...........60..........60................161...............55 firank_a.........86,3........86,3..............167...... .........60 crazy............70,7........70,7..............160..... ..........64 gocha.z.........duzo........85.................165...............68 ecia****...........88..........88.................168.. ............60 takorzeczy .. 71,5 .......... 70 :D .......... 167 .............. 58 zniesmaczona_ilona..83.....83...............167............ ...65 Play.................72.......... 72..............170................63

witam, u mnie jakos leci zjadlam sniadanko, pocwiczylam, wszystko mnie boli, ale jak ktos sie nie rusza kilka lat to pozniej ma za swoje, dobrze mi tak. Teraz pije zielona herbatke.

no proszę proszę pierwsze \"Nasze\" kilogramy zniknęły:) ciekawe ile razem zrzucimy do wakacji:) zniesmaczona dzieki za tabelki w wolnej chwili przejze i moze skorzystam:) ja niestety mam utrudnioną dietę bo muszę jesc duzo miesa i ogólnie zelaza bo mam anemie ( ehhh przy takiej wadze anemia jak to mozliwe!)

Hej dziewczyny!! Ja od dzisiaj wzięłam się ostro,wczoraj stwierdziłam że musze ustawić sobie jakiś plan,więc... rano zaraz po przebudzeniu wode z cytryną śniadanie ok 9-kawałek razowca z pomidorkiem,chuda wędlinką itp przekąska ok 12- jogurt,pól serka grani itp obiad ok 16-dzisiaj zupa jarzynowa(ogólniewszystko normalnie tylko bez ziemniaków,sosów,makaronówitp) podwieczorek 18-19 cokolwiek owoc ,warzywo ,jajko itp Koniec!!! Takorzeczy...próbowałam tą dietę pare miesięcy temu,wytrzymałam 5 dni,bleee strasznie monotonne i do tego nie cierpię serka topionego A jak tobie idzie?wiem że winko b.lubisz;)

Chyba po raz pierwszy odchudzam sie zdrowo... mam już dosyc kopenhaskiej atkinsa cambridge i innych,zawsze chodze osłabiona,wku... a kilogramy i tak wracają bardzo szybko

witam Was Piękne.. Ja już po zajęciach.. Dzisiaj tylko 2 kanapki i jogurt danone z płatkami- jedyne 180 kcal w całej porcji, a wierzcie mi, że można się najeść. Może jeszcze zjem jakieś jabłuszko, a później obiadek z miskiem, jak wróci z pracy. A u Was jak dzionek mija?

Ja nie mogłam się dzisiaj podnieść z łóżka a mój syn to wykorzystał i zrobił w swoim pokoju niezły sajgon!!:)tak to jest jak się po nocach siedzi zamiast spać

zniesmaczona, wstyd się przyznać, ale ja nic z tych tabelek nie rozumiem.. Nigdy nie byłam u dietetyka i nie miałam styczności z czymś takim.. Możesz to jakoś wytłumaczyć.. O co chodzi z tymi cukrami w owocach na przykład?

Gość fadir
Mam problem ze zrzuceniem 5 kg. niby niedużo ale jednak.Uwielbiam słodycze i mam do nich słabość .Potrafię cały dzień nie jeść ,a wieczorem okupuje lodówkę.Wiem ,że to jest błąd .Od wczoraj jem same płatki fitness, 5razy dziennie.Zobaczymy!!!!!

obawiam się że możesz przytyć, płatki fitness maja bardzo dużo węglowodanów a żeby schudnąć trzeba je ograniczyć do minimum..

Gość fadir
Co mam jeść? Doradżcie mi ,dodatkowe kilo?-NIE

jedz płatki ale tylko na śniadanie,obiadek normalnie ale za to nie jedz kolacji.Pij dużo wody i ruszaj się codziennie...nie wiem jaki masz styl życia?