Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lola Lola

Głębokie pocałunki a podniecenie u faceta

Polecane posty

Gość Lola Lola

Hej, jestem jeszcze trochę zielona w tych sprawach, wybaczcie... Mam pytanie... Po namiętnym całowaniu się (w usta i nigdzie indziej), połączonym z mocnymi uściskami (ale bez dotykania miejsc intymnych czy ocierania się - po prostu zwykłe, głębokie, namiętne pocałunki) zauważyłam, że mój facet miał niewielką mokrą plamę na spodniach w tym strategicznym miejscu... To się zdażyło już dwa razy... Całowaliśmy się tylko kilka lub kilkanaście minut i to na siedząco... Czy to możliwe, żeby to go tak podnieciło? Trochę mnie to przeraziło... Wzwodu raczej nie miał, bo chyba bym zauważyła, więc skąd ta plama? Dodam jeszcze tylko, że dla mnie te pocałunki były bardzo miłe, ale aż tak bardzo mnie nie podniecały... Czy może mi ktoś to wyjaśnić? Nie mam kogo spytać...

bardzo mi przykro ale niubłaganie zbliża sie chwila w której będę zmuszona oświadczyc iż twój facet się ZSIKAŁ :O

Gość Lola Lola
A może podnieciło go to, że chwilę po tych pocałunkach puściłam bardzo głośnego bąka? Słyszałam, że niektórych facetów to podnieca?

Gość Lola Lola
to nie ja pisałam ten komentarz powyżej!!!

Twój chłopak miał na 100% wzwód, bez tego płyn ejakulacyjny nie wydziela się z penisa. Podniecił się=miał wzwód=penis przygotował się do penetracji. Tak bywa.

Gość Lola Lola
To niemożliwe...

Gość wthwrtwrh
ja bym się na Twomi miejscu cieszyła! miał wzwód i płyn poleciał, tak bardzo go podniecasz! mogłaś go tam dotknąć to by pewnie wybuchnął :D

Gość Lola Lola
No bez jaj, to nie było nie wiadomo co, zwykłe namiętne pocałunki, nawet go nigdzie nie dotknęłam ani on mnie!

Gość Lola Lola
To dojrzały facet, a nie żaden nastolatek...