Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupajaspierdzistas

NIe pasujemy do siebie w łóżku

Polecane posty

Gość dupajaspierdzistas

mogę się mylić. Ja lubię być w łóżku zdominowana, a mój chłopak ostatnio marzy abym to ja go zdominowała, przywiązała do łóżka itd. Nie wiem czy marzy o tym chwilowo, bo nigdy tego nie doświadczył, czy to już stałe pragnienie. Ja nie umiem tego zrobić, bo wolę jak facet dominuje, nie wiem jak mam się ZACHOWYWAĆ, co robić, bo jednak mimo wszystko chcę to zrobić dla niego, ale bardzo się wstydze przywiązać go do łóżka, co bym miała wtedy robić, dajcie wskazówki

Gość dupajaspierdzistas
ale serio pytam. Jak go zdominować?

Gość Agata8
zarty sobie rozbisz

Gość dupajaspierdzistas
jakie żarty!! poprostu nie umiem dominować, bo nie taka moja natura, chcę wskazówek, co w tym złego?

możesz siedmioramienną dyscyplinę wzięć od ojca i chłopaka dobrze wychłostać. To będzię jego ostatni raz tych zabaw.... albo pierwszy i nie ostatni ;)

Gość hahahahhahaha
mam podobny problem

Przywiaz ,zawiaz mu oczy i caluj po kawalku jego cialo. Potem ujedz go na jezdzca wedlug Twojego rytmu ...na przyklad

jak juz bedzie przywiazany rozbierz sie do majtek, tak powli, rytmicznie, ruszaj tylkiem, caluj go delikatnie i powoli, liz po calej dlugosci, po szyi, gryz leciutko w uszy, gladz po wlosach, daj mu pilizac cycka i szybko zabierz, siadz na nim tylem do niego i pobaw sie ptaszkiem, bedzie mial przyjemnosc i z dotyku i i z patrzenia na twoj tylek ktory lekko sie porusza