Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laseczka...............

dlaczego faceci tak rzadko kupuja kwiaty bez okazji?

Polecane posty

Gość laseczka...............

Gość bo ich nie stać

Obiektywny- Twój post zasługuje na oprawienie w ramkę i wystawienie na stronie głównej tego forum :classic_cool:

Gość moze by.......
faceci sa malo romantyczni

Gość dobra radaa
pod co wydawać kase jak za pare dni nadają sie do śmietnika

Gość elantonio
Bo jeśli coś robi się za często to staje się to rutynowe, inaczej kobieta reaguje gdy na każde spotkanie widzi kwiat a inaczej jest zaskoczona gdy np od tak z nienacka dostała bez okazji choć a za zwyczaj nie spodziewa się tego. Podobnie jest, ze słowem "kocham" na początku znajomości z moja ex mówiłem bardzo rzadko, ale jak już wypowiedziałem to aż świeczki w jej oczach widziałem ze szczęścia u niej, jak trochę bardziej spopularyzowałem to słowo i padało coraz częściej... to już nie to samo niestety ; (

Jaruś - chyba nie lubie, znaczy się wolę, ajk rosną. tylko dwa gatunki kwiatów ciętych uwielbiam, ale i tak nie znaczy to, ze mam sie ich domagac od faceta, co zreszta uwazam za cokolwiek zalosne :O. ja rozumiem raz w roku, bo jakas okazja szczegolna czy cos, ale na codzien? bes sensu

Wszystko, co ważne, padło już w tym temacie:P Jeśli ktoś czuje, że dostaje kwiatków za mało, niech znajdzie sobie więcej facetów ;] ps. Łatwo mi mówić, bo też nie narzekam w tym przypadku :D

nie kupują bez okazji bo i kobiety im nie dają prezentów bez okazji... miało być równouprawnienie to jest.... :P

Ja lubię dostawać kwiaty. Ktoś zapytał, co kobiety dają facetom bez okazji? Nie wiem co dają innym mężczyzną inne kobiety, ja swojemu od słodyczy i biletów do kina, na koncerty itp., po płyty, ksiażki, kosmetyki, perfumy i ubrania. Fajnie jest dostawać prezenty bez okazji, a kwiaty są czymś bardzo symbolicznym, miły gest. Ot co.

Gość ytrt
a dlaczego kobiety tak rzadko robia loda bez okazji?

ojj i tu się nie zgodzę ;) oboje obdarowujemy się prezentami :) co jak co, ale nie wyobrażam sobie być pasożytniczym \"biorcą\", uwielbiam dawać innym pezenty :). a co do kwiatów to również nie narzekam :)

zresztą nie chodzi tutaj o bukiety, a o symbolicznego kwiatuszka z ogródka/polanki jak się idzie na spacer :) takie kwiaty są od serca :)