Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa21

odstępy czasu pomiędzy stosunkami

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa21

mam pytanko, czy to normalne że mojemu chłopakowi (ma 21 lat) praktycznie non stop stoi fredek, nawet jak dojdzie to on nie więdnie...? dziwi mnie to z lekka a dzisiaj to już w ogóle przeżyłam szoking kiedy kochaliśmy się 2 razy pod rząd tzn raz skończyliśmy, miał wytrysk i po 5 min znów się kochaliśmy z wytryskiem.... on twierdzi ze może tak nawet 7-8 razy w ciągu pól dnia, obawiam się zę skoro on potrzebuje tyle razy to znaczy ze go nie zaspokajam.... co o tym sadzicie

Gość hgfde
sadze ze to nie mozliwe. NIE chodzi o zaposkajanie . Po prostu jadra nie nadza z produkcja nasienia dlatego wiekszosc po 4 wytryskach ma puste jadra i nie da sie dalej.

Gość ciekawskaaaa21
nikt już mi nic nie napisze???????

Ma duzy temperament seksualny i jeżeli tak już piszesz to chyba obawiasz się że nie wydolisz.Oczywiście ze może (chyba ma nadcisnienie) Po kilku wytryskach bedzie miał wytryski (orgazmy) na pusto.Nie przejmuj się tym i cieszcie się z tego.

Gość 7-8 to tez kilka

mozna 7-8 a nawet i wiecej tyle ze pozniej to juz chyba strzela \"ślepakami\" :P a na jednym staniu wacka to mysle ze max ze 3 razy... (z doswiadczenia wiem :P) tyle ze był tzw : szybkim strzelcem ;) ale za to ciagle mu stał, i nie powiem nie powiem... to cieszy :D wiec sie nie smuc tylko raduj :D

moj facet byl taki sam w tym wieku. teraz ma 32 lata i wciaz sie kochamy kilka razy pod rzad,z tym,ze teraz 2 lub trzy razy a kiedys to conajmniej 5 razy na dobe.(oczywiscie sa dni,ze sie nie kochamy).staje mu natychmiast i od razu po ma ochote na jeszcze. pierwszy stosunek trwa kilka minut,dopiero nastepny kilkanascie. jeszcze nigdy nie musielismy czekac na erekcje ani minuty.taki juz z niego ogier

Gość nie przejmujcie się
z wiekiem im to przejdzie i jeszcze będziecie musiały im rączką pomagać, aby do pięćdziesiątki do ciągnąć, a później to już z górki

Gość aaaaaaaaaaa1985
up up up