Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjkjkj

NIE UWIERZYCIE MI ALE ODKĄD PIJE SIEMIE LNIANE UROSŁY MI PIERSI ...SZOK...

Polecane posty

Gość hjkjkj

normalnie pije od miesiaca siemie nie stopsuje tabletek anty jestem chuda jak patyk nie jestem przed okresem bo wtedy puchna też. a ewidentnie urosły mi piersi i to o jeden rozmiar . i to stalo sie odkad pije siemie.wiem to na bank . ale czy to mozliwe? ja pije takie gluty cedzone przez sitko z wygotowanych ziaren siemienia .gotuje to 15 minut i wychodzi kleik taki jakby.pije dwa razy dziennie po szklance codziennie przez miesiac już.

Gość możliwe bo siemie
tuczy zwierzęta....hehe więc pewno tłuszcz tam masz a nie piersi i pewno jesteś psem albo kotem albo świnią hehehheehe bujną masz wyobraznie....hehe.....

Gość od kiedy to osoba
mając 74CM W TALII JEST CHUDA JAK PATYK? POZA TYM PISALAS ZE MASZ OBWISLE WIEC JESLI NAWET UROSLY(W CO NIKT NIE UWIERZY) TO TYM GORZEJ DLA CIEBIE BO JESZCZE BARDZIEJ OBWISNĄ

Gość hjkjkj
co wy gadacie?ja mam w tali 63 cm a nie 74 cm ..

Gość hjkjkj
skonczcie z podszywami bo nigdy niepisalam ze mam obwisle piersi i ze mam 74 cm talie..Boze co za głupie podszywy.

Gość czysto teoretycznie tak
siemię zawiera fitoestrogeny ale wątpliwe żeby mogło to mieć aż tak widoczne efekty🖐️

Gość ee tam
przeciez nie zmyslam.chcialam wam tylko o tym napisać. sama nie wierze w to ale naprawde widac ewidentnie efekt i to od miesiąca odkąd pije.piersi są takie pełne i jędrne i większe zdecydowanie. nosilam miske d a terasz nosze miske e .

Gość kukro
haha

Gość echechechech
po siemieniu lnianym nie urosna same piersi tylko ogólnie się po nim tyje no to w piersiach tez sie zbiera tłuszcz i dlatego są większe

Gość piłam siemię przez rok
codziennie i jak byłam płaska tak nadal jestem :p