Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opythg

CZY USG W 22/23 TYG CIążY POKAżE JAKA JEST PłEć DZIECKA ?

Polecane posty

Gość opythg

czy to musi być dobry aparat usg?

Gość powinno
mi na zwykłym badaniu usg pokazało pod koniec 15 t.c

mnie ginka w 13 tyg powiedział ze chłopak - a potem w 18 potwierdziła :)ale to prawda ze to zalezy od sprzetu, ulozenia dziecka i doswiadczenia lekarza

raczej TAK, przeważnie płeć określa się w 20 tygodniu ciąży z dużym prawdopodobieństwem (o ile maluszek chce pokazać)

Gość opythg
to dlaczego moja koleżanka powiedziała że jej nie chciano zdradzić płci dziecka w tym tygodniu ponieważ lekarka nie była pewna czy to chłopiec czy dziewczynka.

Widocznie ma głupiego lekarza.Mi powiedział,że nie powie,bo nie zasłuzyłam.Nie musze chyba mówic ze zaraz potem zmienilam lekarza... :(

Ja mialam robione usg trojwymiarowe czyli na DOBRYM sprzecie w ok.16tc i pokazaly sie jajeczka:)ale moj lekarz prowadzacy mowi ze nawet na tak dobrym sprzecie mozna sie pomylic a ja i tak wiem swoje ze to Kacperek;)

no skoro lekarka nie byla pewna to po co miala mowic -potem by jej zazucala ze sie pomylila . Moja bratowa do konca nie wiedziala przy obu ciazach co kryje sie miedzy nozkami - bo dzieciaki nie chcial sie obrocic - a przeciez lekarz nie bedzie zgadywał .

jeżeli lakarz/lekarka nie jest pewny/a płci to nie mówi poza tym błędy się zdarzają :)