Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie o tym nie myslec

MOJ PROBLEM, MOJ KOMPLEKS

Polecane posty

Chcialabym opisac wam moj problem. temat znany ale tym razem ja napisze... Mam 23 lata i biust mniejszy niz A. jedna piers z boku jest lekko zaokrąglona a druga... to lekko wystajacy stozek-jak u kilkuletniej dziewczynki... Staniki nosze tylko maxymalnie powiekszajace bo inne pozostaja puste jak je zaloze.. nie wspomne juz o chodzeniu spac.. nie moge sobie pozwolic na ladna halke bo nie mam co wlozyc w mojsce na biust... wiec spie w staniku i koszulce... nie dla mnie stroje kapielowe, koronkowa bielizna... Mam z tego powodu ogromny kompleks. Bralam juz tabletki anty, ale nic nie uroslo.... Nie wiem czy powinnam sie gdzies zglosic?Moze mam niedorozwoj? Czy ktos ma podobna sytuacje... tak bardzo chcialabym czuc na nago atrakcyjna.l.. :( mysle o tym ciagle, jak widze inna kobiete zawsze patrze na jej biust i zawsze jestem zazdrosna... nie chcialabym wcale miec jakiegos D czy E, tylko normalne np.B... Wiem, ze nigdy nie pozbede sie tego kompleksu :( Czy w ciazy na prawde rosnie biust? Dodam ze mam 166 wzrostu i waze 50kg.

myślę, że najważniejsze to pokochać siebie jeśli zaakceptujesz siebie taką jaka jesteś to po co ci biust? problem tkwi nie w twoich piersiach tylko w psychice i na Boga, nie śpij w staniku daj cycuszkom odpocząć

Przynajmniej jak biegasz to Ci się nic nie telepie:) Są gorsze nieszczęścia na świecie:) Ludzie nie mają rąk, nóg...To tylko cycki;)

nie przejmuj się,meaaa ma racje przyjdzie czas ze komus się spodobaja takie jakie sa

Gość rozowa barbie
daruj sobie te swoje osady kolego:P wszystkie biusty sa piekne:)

Szczerze mówiąc, to ważysz trochę mniej niż ja, jesteś trochę wyższa, więc może to dlatego...? Ja mam takie... pełne A/małe B :P Spójrz na zdjęcia z młodości Twojej matki i babci... to najlepsza diagnoza, jak powinno być u Ciebie ;) może postaraj się pprzytyć, ćwicząc jednocześnie? Wiele kobiet wygląda apetyczniej, gdy są lekko zaokraglone, ale wygimnastykowane:)

hm ja mam tak samo albo i gorzej mam biust jak ta pani http://amables.com/ver-foto?dir=meggan_9202&pic=5&nom=Meggan&pub=metart&num=20&p=&pag= najlepsze jest to że ważyłam kiedys 40kg,przytyłam 10kg!a biust nie drgnął teraz waże 50kg przy 158cm :/ a płaska jak byłam tak jestem:/ ostatnio jak byłam u ginekologa to babka powiedziała mi tylko że taka moja natura .... :-(

serduszko, a czy ta kobieta na zdjęciu nie wygląda ślicznie? nie trzeba mieć cyca, by być kobiecą

ja mam wlasnie podobne jak kobieta na zdjeciu... Mam mezczyzne ktory mnie bardzo kocha i choc nie ukrywa ze lubi duze... mowi ze moje tez kocha... ale ja jestem zazdrosna o wszystkie kobiety ktore on widzi... nawet w tv... i nadal wstydze sie gdy mnie tam dotyka... :(

meaa według mnie nie bardzo do autorki,widzisz ale masz faceta który cie kocha:)ja nie mam tego szczęścia może zapytaj się go czy powinnaś zrobić operacje biustu,jeśli zaprzeczy to znaczy że wszystko jest ok;)jak nie zaprzeczy to niech spada! a co do dotykania biustu,ja tego nie znoszę wręcz!!juz wole jak facet mnie zmyra po szyji,plecach,ale byle nie dotykał moich piersi!

to przestań się wstydzić kocha to akceptuje, to mu się podoba. ludzie sami sobie szukają problemów, miałabyś duże cyce to znalazłabyś sobie inny problem pozostaje ci pogodzić się z tym, albo zbierać na silikon innego wyjścia nie ma a w ciąży nie zawsze rosną, jednym rosną innym nie nie ma reguły

serduszko no widzisz, ja mam spory biust a mimo to uważam, że ta dziewczyna na zdjęciu ma śliczne ciało

A ja tam lubie roznej wielkosci piersi, male sa tez bardzo ladne, takie delikatne i filigranowe, jeszcze jak dziewczyna jest delikatna to wszystko fajnie sie komponuje, wiec nie masz sie czym martwic bo sa faceci ktorym takie piersi podobaja sie.

Gość rozowa barbie
mam:classic_cool: ale nie przezywaj tego tak bardzo:P

Do wszystkich dziewczyn z malymi piersiami. Nie musicie miec wielkich piersi zeby byc kobiecymi, bo piersi nie sa jedynym wyznacznikiem kobiecosci, a jak napisalem juz wyzej male filigranowe piersi sa rowniez bardzo seksi, wiec glowa do gory.

Gość dziekiiiiiii

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
wiesz co tez mialam taki chwilowy kompleks braku piersi ale jestem siebie pewna,jestem szczuplutka mam dlugie nogi ladna buzie i fajni charakter i jestem dumna z siebie i to sie liczy,a powodzenie naprawde mamm uuuf duzzzzee wiec glowka do gory slkonko:*:*to nie jest problem naprawde!!

Gość ja też mam takie małe
i powiem Ci jedno, miałam 20 lat - były takie prężne teraz mam 48 lat i nadal są prężne, pewnie dlatego, że takie małe:D Większe były tylko jak byłam w ciąży i gdy karmiłam piersia dziecko. Ale znów mam małe. Mój mąz je uwielbia, bo nie uciekają na boki ;)

tez mam male..ale sposrod innych komplekow jakie mam..ten jest na ostanim miejscu...moze to dlatego, ze moj chlopak zawasze potrafil mi pokazac, ze kocha moje cialo :) a i to jest wazne, zeby non stop nie smecic facetowi o tych malych piersiach, tylko przeciwnie, pokazac, ze je akceptujecie i nie chcialbyscie miec innych:)

ja może nie mam tak małego biustu,ale zadowolona z niego też za bardzo nie jestem... niby nosze staniki B,ale jak nie ma w nich chociaż niewielkich poduszeczek, tonie zapełniają maksymalnie całej miseczki... na co dzień zakładam właśnie staniki z małymi gąbeczkami ,ale jak spotykam się z moim chłopakiem to je wyciągam- nie chcę sztucznie powiększać mojego biustu,bo po co, skoro wie jaki mam? Uwielbia mnie po nim całować itp,ale na pewno wolałby żebym miała trochę większe piersi :] na szczęście czuję się przez niego akceptowana :)i w dodatku prawa pierś jest trochę większa od lewej...no i ten kształt- są lekko spiczaste-a takie na ogół chyba nie podobają się facetom,nie? ;) Pociesza mnie fakt,że moja mama w moim wieku(mam 17 lat) była niemal płaska i jak mówi, biust \"śmignął\" jej gdy była na studiach...więc może jest jeszcze jakaś nadzieja? :P no i jeszcze mam ponad 170cm i ważę 55kg.... może to też jest przyczyną ich rozmiaru... Mam prośbę do tych dziewczyn po 20-stce- w jakim wieku Wasz biust zupełnie się ukształtował? pzdr:)

Gość ciało niezłe
spojrzenie niepewne :o

Gość cipol
SA FACECI CO LUBIA MALE PIERSI BARDZIEJ OD DUZYCH. JA JESTEM JEDNYM Z NICH. nie wstydzcie sie, nie zakladajcie smiesznych push-upow. I bardzo ladnie wygladaja pod polprzeroczysta bielizna, w rodzaju pol-bluzeczki itp. :p

a ja mam fart :P teraz juz wiem że panna poniżej C ma PŻ :classic_cool:

Gość zyc bez cyca nie moze
BYSTRY JULEK oznajmił właśnie, że jeszcze cyca potrzebuje :o , człowieku nie czas już wydorośleć? Chyba, że wciąż potrzebujesz matczynej troski to idź do mamuni, mamunia cie utuli, położy w łóżeczku :*

Gość zyc bez cyca nie moze
tylko w soboty jesteś u mamy?

ale mlyn :D mam takie pytanie , czy te \"male\" piersi pasuja do reszty ciala ? mam na mysli budowe - waga,wzrost :-)