Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie potrafie o tym nie myslec

MOJ PROBLEM, MOJ KOMPLEKS

Polecane posty

Gość echhhhhhhhhhhhhh
ech coś nie rypie z tym:O

Gość nie potrafie o tym nie myslec
Cholera, ale wy nie rozumiecie o co mi chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nie mam jakiegos B i marze o D czy F :O Ja nie mam nawet A!!!!!!!!!!! To jest RóżNICA!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nieakceptacja
jak nie masz A, to taka twoja natura, nic na to nie poradzisz, musisz sie zaakceptowac i zapomniec o sexownych wypukłościach. nie mówie tego złośliwie, bo mam koleżanke, ktora własnie takie piersi ma, jedną mniejsza i taka spiczastą :-) nosi push-up\'y i w koszulkach nie wygląda na płaską, tylko jakby miała małe B. wiec sie nie martw, tylko kup odpowiednią bieliznę, ubranka w odpowiednim fasonie i zacznij obserwować siebie, grunt to pozytywne myslenie. na pewno masz inne atuty, a zamartwiasz sie biustem :-) małe też może byc piekne, wielu facetów podniecają chłopczyce :-)

Gość tu znalazlam pocieszenie
ciekawe czy mowia faceci tak dlatego bysmy sie nie dolowaly czy naprawde jest jakis facet jeden na milion co lubi nibybiusty takie np.jak moje niby aa ledwo cos widocznego :(

Gość hmmmmmmmmmmmm

Gość fajnie by było
nie ma nocnych strojów ze stanikami wbudowanymi przeszukalam wiele miejsc i takowego nie znalazłam - a w sex shopach wszystkie za duże :( nie ma ratunku dla nas! my kobiety bez piersi to jak faceci... tylko ze brakuje nam jeszcze genitaliow ;( ja jak stoje naga to nic mi prawie nie odstaje- tylko sutki a jak sie poloze to koszmar jak dziecko!!

Gość fajnie by było
może gdybym miala mniejszy bebzon to bylby minimalnie lepszy efekt :/ ogolnie jestem szczupla tylko ten brzuch mam jak dziecko z etiopii a jem dosc duzo i powinnam tyc ale moja przemiana materii jest za szybka :/ i wszystko pakuje mi sie w brzuch a nie w piersi ;( cwiczenia nie pomagaja - jak zgubic brzuch oto jest pytanie...

Gość fajnie by było
i wiem ze kazdy facet patrzy na normalne biusty i mrzy o nich bo ja sama patrze na kobiety z cyckami na wierzchu! -o jak tu sie nie patrzec kiedy sa takie ladne - wtedy pekam z zazdrosci mam ochote zakopac sie pod ziemie szczegolnie latem :( jak zaloze stroj i sie nie ruszam to jako tako sa uformowane ale wystarczy ze wejde do wody do wysuwaja sie z sylikonowej nawet miseczki najmniejszego rozmiaru i co ja mam zroobic :( rezygnuje z miejsc gdzie trzeba sie rozebrac do stroju :((( a akwaparki i baseny to moje marzenia tylko - nie wejde tam chocby nie wiem co :(((

A ja mam wielkie piersi jak donice i to jest dopiero tragedia, bola mnie caly czas na silowki przeszkadzaja, spac nie daja moge sie z toba zamienic. Ty chociaz wiez ze na staros nie bedziesz mila flakow zwisajacych a mi juz sie powoli to zaczyna- tragedia

Gość niestety ratuj Cie tylko
operacja facet musi miec za co zlapac nie wyobrazam sobie miec dziewczyny z 2 plecami przeciez jedne juz ma:D ja tez mam malego ale juz soe pogodzilem z tym ale Ty masz przynajmniej szanse na operacje

Tak, jasne... kobieta bez piersi to facet:) Ciekawe, co w takim razie mają zrobić wszelkie amazonki. Przyszyć sobie siura? Ogarnijże się, kobieto i przestań bredzić. Nawet jakby Ci kompletnie ucięło cyce, to czy tego chcesz, czy nie, i tak będziesz kobietą. Nie ma innego stworzenia, które krwawi przez tydzień i nie zdycha:P

A co do aquaparków... Dziewczyno! Jakbyś miała wielki cyc, to najpewniej i grubszy brzuch, bo taka już natura, że gdzieś się komuś tłuszcz musi odłożyć. I wtedy byś marudziła z innego powodu:O Albo że się ludzie gapią na ciebie, albo że się zaklinowałaś cycami na zjeżdżalni:P Albo że masz rozstępy/cellulit, gruby tyłek, cokolwiek. A ja nie chodzę do aquaparków i żyję:) Wielkość cyca nie ma nic do rzeczy.

Gość fajnie by bylo
bo jeśli jesteś deska jak ja to nie wyobrażam sobie stroju jednoczęściowego a dwu częściowy zjeżdża!!!!!!!!!!!

Gość akzert
moim zdaniem piersi zbyt duze lub zbyt male sa malo estetyczne. NAjlepszy biust to rozmiary B, C , D A lub E sa po prostu nieestetyczne i obleśne. ja bym rzekł: podobna sytuacja ma sie z czlonkiem poniżej 10 cm czy powyżej 20 cm najlepszy rozmiar dla penisow to 11-20 cm powyżej lub ponizej jak 9 cm czy 22 cm to brak estetyki , bo 9 cm wyglada nieciekawie podobnie jak i 23 cm ktory bardziej pasuje do ptaka byka , a nie czlowieka. piersi wielksci A przypominają wymiona suki ( samicy psa) , piersi o rozmiarach E przypominają wymiona krowy (samicy byka ) . PRzeciez piersi czlowieka powinny byc estetyczne.

Gość akzert

"A lub E sa po prostu nieestetyczne i obleśne."- to zdanie jest żałosne. To,czy piersi są ładne, nie zależy od ich wielkości. Zgadzam się,że niektóre wielkie (np. właśnie E) są mało atrakcyjne,bo zwisają i rozłażą się na boki... nieciekawe mogą być też małe piersi jedynie z czarnawym i bardzo wypukłym sutkiem do nich przyklejonym. Ale zdanie że A lub B są OBLEŚNE? naprawdę chcesz powiedzieć,że żadnych o tym rozmiarze byś nie dotknął? śmieszne

Gość do akzerta
po pierwsze zdjęcia się nie wyświetlają wszystkie po drugie to co 1/3 kobiet ma sobie operacja zrobic?Czlowieku zastanow sie kiedys kobiety były naturalne i je wielbiono i szanowano teraz chcecie jakieś sztuczne lale:O świat zwariował

Gość wszystko zależy od tolerancji
nie toleruje sie...

myślę, że ludzi powinno się tego uczyć w szkołach

Gość czarna-blondynka
a bo są zakompleksionymi żałosnymi komputerowymi maniakami,którzy prawdziwej kobiety pewnie nie dotykali,bo żyją w świecie wirtualnym sztucznych lal o idealnych C i D:-(

,,Każdy jest wyjątkowy i niepowtarzalny. Ma prawo być inny."

Gość znosze was
Tolerancja NIE oznacza akceptacji (por. łac. acceptatio - przyjmować, sprzyjać) czyjegoś zachowania czy poglądów. Wręcz przeciwnie, tolerancja to poszanowanie czyjiś zachowań lub poglądów mimo że nam się one nie podobają. http://pl.wikipedia.org/wiki/Tolerancja_(socjologia)

Gość znosze was
Wrzucanie sobie nawzajem jest bardzo Nietolerancyjne...

Gość znosze was
a raczej jest to przejaw braku tolerancyjności.

Gość lilililili
moim problemem jest nadmierne owłosienie.... najbardziej wkurzają mnie włosy na pośladkach.... mimo ze mam 17 lat to wstydze sie zalozyc stringi.... dupcie mam zgrabna, okrągłą ale co z tego jak sa na niej te czarne włoski ;/ co mam zrobic????????

Gość uswiadomiona
a ja wam mowie ze nie ma czegos takiego jak piersi A B C czy D i sie nie zgadzam ze E to wielgachne cycki jest jeszcze cos takiego jak obwod pod biustem i on wiele mowi o cyckach np. moj stanik ma rozmiar 60F a cycki mieszczą mi sie w dłoniach (dlonie mam delikatne i nieduze) jezeli czytam ze taki facet jeden z drugim sie wypowiada ze A to malenstwa B w sam raz a np E to balony - to wam powiem ze gowno sie znacie i tyle