Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

No właśnie ja tych sygnałów nie dostrzegłam albo jeszcze się nie uaktywniły .To najczęsciej w pożniejszym wieku sie rozwija

Gość Rhyme
właśnie.

Gość Rhyme
oferma - ludzie bardzo siękamuflują. Potrafią ściemniać latami. nie wykryjesz wszystkiego

Gość Rhyme
inspirienka - staram siębyć uczciwy wobec siebie i wobec innych... nawet wobec mojej byłej...

Gość oferma
no widzę właśnie jak się ten "bezczelny" zakamuflował. chłopie, ja mam swoje lata i niejedno widziałem. nie opowiadaj mi bajek.

Gość Rhyme
no chyba jednak nie wszystko

Oferma , pewnie masz troszeczkę racji . W zakochaniu szczególnie w pierwszych latach ciężko jest dostrzec wady . Czasmi przymyka się na to oczy, bo jakos to będzie ... Byłeś ? Jesteś?- w jakimś długim związku ? Cz teorytezujesz ?

Gość oferma
dlaczego ludzie popadają w skrajnosci i zaczynają posługiwac się kategoriami "nigdy, zawsze, każdy, wszystko". zdrowy rozsądek powinien budzić się gdy jest to "większość" lub "na ogół".

Oferma wiesz co to jest manipulanctwo ? Mój świetnie to robił , długo sobie z tego nie zdawałam sprawy .Schizofrenicy to bardzo inteligentne osoby i uwierz mi pewnie sam bys nie zauważył że jest chory . Ja do samego końca nie wiedziałam z czym mam doczynienia . To jakby dwie osoby w jednym - jedna dobra , druga niedobra .

Gość Rhyme
wiesz nawet mój przypadek mówi ze masz rację oferma. mimo to chcę wierzyć ze jest inaczej. Ze warto dawać szansę.

Gość oferma
moja babcia na to mówiła:" mówisz do słupa a słup jak dupa" :D

Gość Rhyme
a moja - nie sądzcie abyście nie byli sądzeni

Rhyme - pewnie że tak . Po tym co przeszłam powinnam dać sobie spokój z meżczyznami . A jednak chcę i myślę że będę potrafiła docenić zaangażowanie tej drugiej strony . Bo wiem juz jak może być jeśli tego zaangażowania nie ma .

Gość Rhyme
inspirenka masz gg?

A moja zawsze mówiła - najważniejsze żeby w życiu byc szczęśliwym .I mam zamiar taka być :)

Gość oferma
rhyme, to po babci masz takie mesjańskie zacięcie. OK, twoja sprawa. tylko pamiętaj że chrystus zstąpił na ziemię aby umrzeć za nasze grzechy. ja do tego skłonności nie mam.

Rhyme zajrzyj pod nick :) Ofrema - powiem wprost . Głupio gadasz ! Mimo że jak twierdzisz że już troszke na tym świecie żyjesz ;) Życzę w Twoim życiu samych dobrych wyborów :) Szczerze :)

Gość oferma
no cóż, tak najłatwiej komuś napisać. i jeszcze to że świat jest niesprawiedliwy. tylko że niestety wbrew temu w co chcesz wierzyć świat jest dokładnie taki jaki powinien być.

Gość rsrsrsrsrrs
ja nadal sadze,ze kobieta z dziecmi to niestety balast,przyklady moge mnozyc...po 11 latach on niby okazal sie draniem i odszedl,a Ty taka biedna i pokrzywdzona..no wybacz,ale musialas byc az tak zaslepiona albo ulomna,by nie widziec sygnalow swiadczacych o tym,ze on Cie nie kocha..nie wnikam jak to bylo,ale masz juz jakis etap za soba,masz dzieci,wiec nie oczekuj ze przyjedzie po Ciebie rycerz na bilalym koniu...zajmij sie dziecmi a nie szukasz jeszcze chlopa...nie sadze by jakis na dluzsza mete chcial nianczyc Twoje dzieci...swiat jest zbyt piekny,tyle wolnych kobiet by brac na plecy zbedny bagaz:O

Gość rsrsrsrsrrs
nie ma szans...niech nianczy dzieci,a nie szuka chlopa,,zalosne

Gość Gdyby taki był ten świat
Chrystus nie musiałby umierać, pomyśl o tym, zanim coś palniesz

Gość makarenkaaa
rsrsrsrsrrs to podłość najgorsza jaka może być,kuźwa nie zyczę wam żebyście przechodzili przez to co przechodzimy my,zastraszane,bite,poniewierane,bez wyjścia,śwaiatelka nadzieji,a gdy juz nam się uda z tego uwolnić,nadal jestesmy poniewierane,tłamszone,oceniane przez takich gnojków,którzy ledwo odrośli od ziemi...... nie czyń drugiemu tego,czego sam byś nie chciał doświadczyć........

Rsrsrs - osobiście go spakowałam . Życie nauczy ciebie pewnie że nie wszystko da sie przewidzieć . Nauczy Ciebie pokory ... i nie oceniania innych . Życie zweryfikuje twoje poglady ...choć życzę ci jak najlepiej

I znowu pojawiają sie tu złośliwe teksty. Żenada :O A teraz coś powazniejszego: Wśród moich rówieśniczek i kobiet trochę młodszych, mało jest panien i kobiet bez zobowiązań. Te bardziej młodsze najczęsciej mają chłopaków. A co do pierwszej grupy. Różne te panny pozostawały. Czasem atrakcyjniejsze kobiety można trafić wśród samotnych, młodych matek. O swoim podejsciu do dzieci już tu pisałem. I tym bardziej łatwiej jest zaakceptować takie dziecko niż rezygnować z gustu i startować do kobiety, która nie będzie się podobać.

Gość makarenkaaa
facet78 nie wiem jakie jest twoje zdanie na nasz temat,nie czytałam wcześniejszych wpisów,ale dzięki że masz normalne podejście,bo tylko egoiści myślą że ich to nie spotka,że my jesteśmy gorsze,a wcale tak nie jest,wiele jest dziewczyn które sie nie szanuja,ale w tym wszystkim jesteśmy tez my i uważam że nie wolno mierzyc wszystkich ta sama miarą......

Facet no niestety jestesmy te gorsze ;) Przykre to co sie czasami czyta ale każdy ma prawo się wypowiedzieć .

Gość makarenkaaa
inspirenka masz ochote pogadać,może na gg??????????