Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Rhyme 🌻 pisz co tam u ciebie,bo naprawdę sie martwimy o ciebie... jak samopoczucie???? czarne myśli cię opuściły???????

Gość zuzia lalka nie duża
Witajcie, jeśli pozwolicie dolączę się do wypowiedzi. Jestem po rozwodzie od 2 lat, mam dziecko, kilka miesiecy po rozwodzie poznałam kawalera z którym jestem do tej pory, uważam, że mądra i rozsądna kobieta zawsze ma szanse na miłość, nawet gdyby miała gromadkę dzieci. Co do wypowiedzi rsrsrsrsrsss czy jak jej tam, to poprostu aż pięści same mi się zaciskaja na glupotę takich lasek. Dziewczyno w jakim świecie ty żyjesz? To już nie te czasy gdzie potępiano kobietę z dzieckiem, czy dziecko jest czy nie każda kobieta ma szansę. Bo wyobraź sobie ja poznajac mojego X wiedzialam, że miał kilka dziewczyn, nawet jak sie poznalismy przez przypadek to był w jakimś tam związku i co? Wybrał mnie a nie ją.... także kochana waż slowa. ps. Pozdrawiam wszystkich madrych:-)

Przeczytalam caly topik od deski do deski.... Rozumem obawy autorki, sama odchodząc od meża byłam w stanie załamania psychicznego, bylam wręcz pewna, że zostane sama a dziś sie z tego śmieję. Tłumaczenia rodziny, znajomych na nic się wtedy zdały, chodziłam zalamana i przybita perspektywą samotnosci.... Dlatego wierze, że autorka się boi. Ja poznajac swojego X, na pierwszym spotkaniu powiedzialam prawdę "jestem po rozwodzie i mam dziecko"... bylo mi wszystko jedno czy ucieknie czy zostanie... został i nawet mu się nie śniło żeby uciekać.

Gość rsrsrsrsrrs
jasne,tu wszystkie jestescie piekne i w stopniu kapitana,tylko rzeczywistosc jest brutalna:D i jeszcze jakie macie powodzenie...:D gdybyscie byly az tak zadowolone z zycia to byscie nie zakladaly tak zalosnych topikow i nie wspieraly sie zalosne babsztyle:D o mnie nie musicie sie mrtwic,ja mam swoja milosc przez duze M.

Gość wanda co nie chciala niemca 12
rsrsrsr ma calkowita racje,nagle wszystkie tu sa takie piekne,szczuple i wyksztalcone TYLKO MAJA BACHORA U BOKU TRZEBA BYLO DUPSKO PILNOWAC NA SZUKANIE MILOSCI TO JUZ ZA POZNO.BYLE KOGO TO PEWNIE ZNAJDZIECIE

Gość next
rsrsrsrssr zaczynają mnie twoje wypociny śmieszyć,przestań sie produkować bo nanic to sie nie przyda znamy już twoje zdanie myślisz że możesz wnieść coś nowego?

Gość rsrsrsrsrrs
przeczytajcie sam poczatek pierwszych zdan topiku...autorka jest zdesperowana,mieszka z rodzicami-o zgrozo,jest zdesperowana i zalosna..jaki normalny facet chcialby taka myszke?

Gość rsrsrsrsrrs
alez mi jest tu dobrze...:)

Gość rsrsrsrsrrs
poczytaj siebie,co napisalas...prawie ze blagasz o milosc....sama piszesz ze zadawalas sie z lekkoduchem,masz z nim dziecko,wiec nie oczekuj teraz ze ktos sie nad Toba bedzie litowal...ludzie ...skad sie biora takie kobiety?:O

rsrsrsrsrrs - kobieto a raczej dziecko (bo to dziecinne co piszesz) nie pluj tak jadem bo tym i tak nic nie wskurasz a tylko niepotrzebnie sama siebie buntujesz.

Gość next
TAK TAK IGNOREKKKKKKKKKKKKK

Gość rsrsrsrsrrs
zostawiam samotne mamy (wejdzcie sobie na ten topik o samotnych pannach z dziecmi)..tak to dopiero jest zalosnie:O wspierajcie sie dalej w poszukiwaniach "milosci waszego zycia":O coz wam zostalo jak sobie pofantazjowac na forum..tylko tu niestety

rhyme juz ci pisalam -bedzie dobrze....potrzeba tylko czasu.I nie rob zadnych glupot-nie tylko my jestesmy w takiej sytuacji jak widac.wiele jest takich przypadkow. Ładna dzis pogoda wiec jak tylko dzieciatko wstanie idziemy na spacerek :)

Gość next
BO fantazja jest od tego aby bawic sie ,bawić na całego :)

wiem wiem... juz dzisiaj wstałem z lepszym nastawieniem:) niewiele ale zawsze troche...

bo myślałam że tak, to dobrze :) trzymam za ciebie kciuki,obiecaj że nic głupiego nie zrobisz- my dałysmy radę ty tez dasz....