Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

oni wracają bo szukają przystani moje kochane... liczą że sie wyszaleją a potem przytulą do byłej... rzadko który sie zmienia...

hahah ja mam nadzieje że przejdzie mu szybciej,bo nie chce mi sie go słuchać i sie powtarzać..pytał czy ktoś u mnie wczoraj był..ale ma tupet co go to obchodzi..oczywiście powiedziałam że to nie jego sprawa. A i jeszcze jedno co mi powiedział..że sie zmieni jeżeli chodzi o wyjścia z domu-bo on jest typem...jednym słowem nie wychodziliśmy nigdzie razem..do znajomych..o imprezach to już nie wspomnę-bardzo szybko mogę to sprawdzić.zapytam czy zostanie z dziećmi bo ja wychodzę np.na dyskotekę hahaha wiem ze nie wytrzyma i wyjdzie na jaw że nadal w tej kwestii nic sie nie zmieni.nie chce tego sprawdzać bo nie jest mi to potrzebne,ale jeżeli będzie mnie przekonywał o swojej rzekomej zmianie to szybko mu udowodnię że to są puste słowa.

Rhyme-masz racje..a w przypadku mojego ex zmiany są nie możliwe bo musiał by sie zmienić pod wieloma wzgledami nie pod jednym nie pod dwoma ale pod pięćdziesięcioma a to jest nie możliwe.. a po za tym nie ma mowy o powrocie,czy sie zmieni czy nie... ja już nie chce....

Ty nie chcesz ale widzę ze Zraniona nie jest siebie do końca pewna... powiedzcie mi co sprawia ze jednak to rozważacie, zastanawiacie sie mimo ze Wasi byli zawiedli Was i to nie raz...?

Gość angelllllllllllll
kobieta z dzieckiem wezmie kazdego byle nie byc sama

Ja kieruje sie tylko dobrem dzieci i swoim..niestety nie ma już uczuć przez które mogłabym sie wahać...

angelllllllllllll-kobieta z dzieckiem woli być sama niż z byle kim...

i znowu pustaki wlazły na topik...... szkoda słów ........ nic nie wiecie na temat życia.............

makarenka? on nawet o sobie nie mówi ..on mówi za wszystkich mężczyzn:p

to znaczy ze ja chciałem miec cieżko:) Widzicie:)? Zatem wg niektórych piszących powinnyście mnie łapać hihi:)

rhyme-to mój drogi powinieneś troszke odpocząć od kobiet:p

Ja sie teraz muszę nacieszyć wolnością i spokojem,jest mi tak bardzo dobrze.Ciekawe kiedy mnie dopadną takie straszneeeee dołki i poczuje sie bardzo,bardzo samotna...

wiesz ja się zastanawiam co powinienem zrobić.. czy calkiem sie wyizolowac czy jednak wychodzić gdzies? bo moze jednak spotkam jakąś miłą PAnią...

Moim zdaniem powinieneś wychodzić do ludzi..nie koniecznie w poszukiwaniu..ale po prostu wychodzić..a z szukaniem..hm..nie uznaje czegoś takiego jak szukanie...

oczywiście że tak...zamkniecie sie w sobie na pewno nie pomoże...a wyjście do ludzi? na pewno tak...

Atos 🌻 słuchaj co mówi next bo ma kobieta racje, tak własnie należy,nie zamykać się tylko wręcz przeciwnie,do ludzi wyjdź,bądź między nimi i nie zamykaj sie w samotni,bo to pogarsza nastrój......

DZień dobry MAkarenko:) Dobrze ze to dzis piątek:) Jak dzisiejszy nastrój:)?