Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Gość next
Brakuje mi mężczyzny, sexu i różu do policzków

Gość next
to tak dla rozweselenia towarzystwa..a co sobie bede żałowała jak mogę...

zacznij od tego zeby odstawic ten alkohol,to do niczego cię nie doprowadzi, no może do jednego..... a masz szanse na miłość,ale jako trzeźwy facet,bo zasługujesz na to...

od dzisiaj odstawiam... juz sam nie wiem czy zasługuje... chyba nie...

przestań... najpierw sam dla siebie stań się wartościowym człowiekiem,potem to tez docenią inni... poczytaj,to madre słowa: "Czekanie sprawia ból. Zapomnienie sprawia ból. Lecz nie móc podjąć żadnej decyzji jest najdotkliwszym cierpieniem". "Bądź wierny sobie, będziesz miał wiernych" "Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem".

Przybywa was tu . Powoli się robi topik samotnych matek. Ważne byście nie czytały złośliwych komentarzy. Nie warto. Rzeczywistość jest bardziej optymistycznba. Ja mieszkam w małym mieście, wiec człowiek wie że dane dzieci są od innych mężczyzn, z poprzednich związków kobiet. Nic nadzwyczajnego. Ludzie podchodzą do tego z coraz większą akceptacją. W skali społeczeństwa pewnie jest podobnie.

Facecie te negatywne opinie też są ważne , choć na pewno może pisane z bardziej kulturą . Każdy przecież ma prawo do wyrażenia swojej opini ... ale oczywiście na pewno bardziej sprawiają nam radosć opinie takie jak Twoja czy Rhyme :) Masz rację mentalność Polakow chyba troszeczke zmieniła się .. Kiedyś nie było tyle rozwodów , tylu samotnych matek co teraz stało sie już bardzo częste ....A przecież mężczyżni też mają dzieci z poprzednich związków ....I większosć ponownie układa sobie życie . Zainteresowany tak na poważnie mną jest pół Holender ...Holendrzy uważaja dzieci za CUD...Myślę że i u nas w którymś momencie runie ten stereotyp że kobieta samotna z dzieckiem jest kimś gorszym ...

Gość zuzia lalka nie duża
inspirenka - a ja myslę, że i tak sytuacja samotnych mam jest duzo lepsza niż kiedyś, ja tam wcale nie czuję się gorsza mimo tych złych wypowiedzi przeczytanych tutaj. Pare lat temu byłoby to nie do pomyslenia... Pozdrawiam.

Ja też nie czuję się gorsza , tym bardziej że wiem że to nie ja zawaliłam małżeństwo . Ja mam ojczyma - tatę :) Moja mama opowiadała mi jak było kiedyś i rzeczywiście teraz mój rozwód i moje samotne macieżyństwo jest dla niej straszną traumą . Dla mnie nie ... jestem dumna że jestem matką .:)

Gość co sie dziwisz
a potraficie zrozumiec to ze ktos nie chce miec kobiety ze zobowiazaniem i zajmowac sie cudzymi dzieci? ze woli w tym czasie porobic cos sam na sam z ukochaną a w przyszlosci nianczyc swoje dzieci??

kto z nas? chciała takiego życia? kazda chciała pełną szczesśliwą rodzine..nie zawsze jest to możliwe...

Gość dgkhsHSks
zalosny topik dla samotnych matek z dziecmi...czyli kobiet z drugiej reki....:O

traktujecie nas jak kaleki...a czy kaleka jest czemuś winny?jemu nie nalezy sie szczeście?

Gość
next => kalectwo z powodu wybrania nieodpowiedniej maszyny do obsługi (jeśli rozbudować twoje porównanie). Zawsze przyjmuję, że całą odpowiedzialność za moje życie ponoszę ja (za wybór złego partnera też). I jakoś mi nie halo, kiedy inni tak nie chcą robić. To raz. A dwa: więcej wkładu w taki związek, więcej wysiłku, mniej zysku. Czysta ekonomia. Przy wyborze partnera trzeba czasem też użyć mózgu. Znajdują się co prawda tacy kawalerowie co wiążą się z dzieciatą kobietą vide mój kumpel (inksza kwestia, że ze względu na warunki fizyczne miał ograniczone pole manewru), niemniej jednak dla znakomitej większości facetów kobieta z dziećmi to inwestycja nieopłacalna. I wielki cios w męską dumę -> niańczyć dzieci innego faceta.

makarenkaaa i Zraniona i to bardzo chciałabym poklikac z wami na gg ale nie podam tu swojego bo mnie zbombardują ...jest podany moj mail jak mozecie napiszcie.. nie o wszystkim mozna tu powiedziec..a ja mam pytanie do was... jak je zadam tutaj..to bombardacja hahah pozdrawiam

Gość zakochana w nim ......ja...
zalosne stare dewoty szukaja sponsora..glupie baby

Witam Kolezanke:) po prostu nie zwracaj uwagi:) jak sie dzisiaj miewasz?

Hej Rhyme :) Wiesz,mnie takie puste teksty nie ruszaja ale czasem nie moge sie oprzec zeby napisac cos od siebie-poprostu smiac mi sie chce... ...a u mnie dobrze,Mała spi ja troche sprzatam,potem idziemy na spacerek:)....słonce swieci i dobrze mnie nastraja-mam dobry humorek :)-a co tam u ciebie Rhyme ? :)

Zapowiada się piękny dzień,słoneczko świeci i chce sie zyć..