Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i to bardzo

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na prawdziwa szczera milosc?

Polecane posty

Gość pani psychholoog
...eeee nie, taka kobieta to przecież gorszy sort, kto by ją chciał? Skoro raz nie umiała wytrwać w związku, to albo się nie nadaje, albo nie umie funkcjonować we dwoje, albo małpa do potęgi, albo nie wiem jeszcze co. Myślę, że żaden normalny facet nie zaangażuje się w takie bagienko z dzieckiem... A szczera miłość? Taką to na pewno mężczyzna potrafi obdarować TYLKO wolną panią, najlepiej cnotliwą.

Gość dr. Evil
kiedyś przeczytałem, że ludzie zaangażowani w drugi związek mniej na niego narzekają, bo są świadomi, że raz im już nie wyszło i boją się przyznać do kolejnej porażki

pani psychholoog => "A szczera miłość? Taką to na pewno mężczyzna potrafi obdarować TYLKO wolną panią, najlepiej cnotliwą." Niby psycholog, a gada z sensem... Dziwne.

Ja jako, że jestem po rozwodzie, jestem "towarem drugiej kategorii " raczej, mimo iż dziecka nie posiadam. Nie powiem, oglądają się za mną faceci nawet kawalerowie w dodatku młodsi ode mnie bo cóż ja zawsze wyglądałam i wyglądam na młodszą ale ja jakoś nie jestem na razie zainteresowna. I też już nie wierzę w miłość, wolę żeby mnie ktoś kochał i szanował, a ja będę go bardzo lubić, szanować, i będę dla niego dobra.Dlatego tak piszę, bo wiem że jak się kocha, za bardzo tak jak ja to ktoś to wykorzysta.

jasne, ze ma szanse!!! osobiscie nam 5 facetow w wielu 23-27, którzy planują sluby z pannami z dziecmi. to chyba jakas moda

Gość dr. Evil
"to chyba jakas moda" dla innych plaga

Tia, plaga pierdół. Najpierw taki debil-nieudacznik żeni się z taką,a później jak oprzytomnieje zaczyna robić piekło sobie, babie i bachorowi.

Gość goferek33
ja też kochałam za bardzo, a teraz się umówiłam na randkę, i boję się iść, i nie wiem jak będzie. ale na zewnątrz okazuję chłód;-)

Gość raoul duke
to jest bardzo prosty schemat. Kobieta najpierw szuka sobie tzw. bad boya, chama, prostaka. To je kręci. Z radością dają takiemu dupy a jak już zrobi im dzieciaka i ucieknie to szukaja sobie kogos kogo wczesniej nazwałyby frajerem lub nudziarzem, żeby mial sie kto zajmowac owocami ich tępoty. Udaja wtedy wielce nawrocone. Tak jest niemal zawsze. To szablonowy przykład

Gość X77
Do raoul duke Święte Słowa, nic dodać nic ująć. I dlatego nie żal mi tych kobiet, ani trochę! Co najwyżej żal tych małych dzieci które im się urodziły i będą musiały żyć bez ojca, bądź z "wujkiem"-frajerem(na szczęście rzadkość)!

Gość Decik
panno zraniona... jak widze kochasz tego typa to po jakiego chcsz sie budowac inny zwiazek... bolca szukasz ? Szukaj nowego zwiazku jak starego uczucia nei bedzie a nie chcesz zranic jakiegos niewinnego typa ktory naprawde moze sie zaangazowac ogarnij