Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Radman

jak namowic dziewczyne na odchudzanie ? byla szczupla a roztyla sie

Polecane posty

Gość Pan Radman

jestem z dziewczyna 3 lata. jak ja poznalem byla z niej szczuplutka laseczka jaka sie patrzy ( 170 cm 56 kg ) a obecnie ma 82 kg przy tym wzroscie :-o co probuje z nia rozmawiac o tym to foch i wogole. jak proponuje basen czy silownie to wpada w histerie mowiac ze ciagne ja tam bo mysle ze jest gruba a ona wcale nie jest... woli w domu siedziec i ... jesc :-o kocham ja ale wszystko ma swoje granice, mnie nie podnieca tucznik a z niej powoli sie robi taki prosiak :-o co robic ?

Gość jola78
nie jedzcie razem chociaż chodzi mu i wspólne wieczory bo takie najbardziej tuczą

Gość Pan Radman
Dodam, że trzymam linię. Ważę 183 kg przy 178 cm wzrostu:)

Gość
Postawić sprawę na ostrzu noża: albo coś z sobą zrobi albo koniec. To, że rujnuje swoje zdrowie to pikuś, ale że w ogóle się dla Ciebie nie stara to inna sprawa.

Gość myshkaa26
Kurczę, no truydna sprawa, b kobiety są bardzo wyczulone na kwestię wyglądu. Słuchaj, a jak to się stało, że ona tak utyła? Zmieniła tryb życia, czy może coś się stało? Może to po jakiejś chorobie? Są leki, które powodują szysbki wzrost masy ciała, np. sterydy i wtedy to jest niezależne od człowieka. A może coś złego dzieje się w jej życiu i stara się to 'zajeść'? NIe krytykuję Ciebie, jasne, że ludzi esię zmieniają, ale Ty też masz prawo prahnąc, żeby Twoja dziewczyna była dla Ciebie atrakcyjna. Trzba to delikatnie przeprowadzić, może pójdź RAZEM z nią na ten basen albo biegajcie razem - niech wasze spotkania stanąą się bardziej 'ruchowe''? To musi być delikatne - inaczej ona może jeśc więcej właśnie z frustracji, że jest za gruba - wiem, że to głupio brzmi, ale tak właśnie jest.

Gość ggggggggg
to już chyba było

Gość myshkaa26
A może wymyśl, że to TY musisz się więcej poruszac, a nie masz motywacji i chcesz, żebyście robili to razem?? Kobiety są generalnie bardzo empatyczne i prędzej 'poświęcą' się dla kogoś niż zajmą sobą.

Gość jola78
a może tab. anty. ją tak roztyły?

Gość Taki zwykly czlowiek
Nie pękaj moja panna ma 85 kg przy 160 wz

A moze po prostu ty ja zapraszasz czesto na jakies fast foody??moze ty masz lepsza przemiane materii niz ona i na ciebie to nie dziala ze wcinasz fast foody a na nia moze dzialac i dlatego tyje

co za debil :/ ja bym nigdy swojej kobiecie nie kazał sie odchudzać :/ wygląda bardzo dobrze seksownie a po mino tego chce sie odchudzać .. Ja mam inny problem muszę wybić jej pomysł z głowy :P

Gość ewelajna1111
hmm ja mam ok 174 i waze ok 86 i juz 15kg zrzucialm dla faceta.. jeszcze z 20 jak nic.. sama widze po sobie ze jednak wyglad ma znaczenie w szukaniu pracy a co dopiero w kontaktach z ludzmi .. ale nie namawiaj jej bron Boze na basen ... bo bedzie sie wstydzial.. ja sie strasznie wstydze isc na basen ..chyba jedynie pojde w innym wojewodztwie i jedynie sama :/ to bardzo krepujace :/ co do silowni to tez nie ejstem pzekonana.. nie chce miesni budowac tylko wrzucic tluszczyk.. ja zmienilam diete.. i 15 kg w dol jak narazie :0 pozdrawiam i powodzenia!! :)