Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tukus

Witam zastanawiam sie od czego zaczac moje przygotowania do slubu? I jakie ja p

Polecane posty

Gość tukus

Witam zastanawiam sie od czego zaczac moje przygotowania do slubu? I jakie ja poniose koszty tak okolo? Planujemy slub teraz w wakacje i nie wiem jak sie do tego zabrac. Moi rodzice za malo zarabiaja zeby sie do mnie dolozyc musze sobie poradzic sobie sama Prosze o pomoc.

Gość Aaaanniiiaa
My zaczęliśmy od wyboru daty, następnie zaczęliśmy szukać sali i orkiestry i niestety okazało się, że w salach, które nam się podobały pierwsza połowa sierpnia już była zajęta... Stanęło na drugiej połowie i akurat zespól, który nam się spodobał miał ten jeden jedyny sierpniowy termin wolny :) Później przejrzeliśmy kilka ofert kamerzystów i fotografów i również zaklepaliśmy termin, a następnie godzinę w kościele. A teraz pomału szukamy obrączek, zaproszeń, rozglądam się za sukienką :) ślub 30.08.08 :D jeśli chodzi o koszty to powinniśmy zmieścić się w 30 tyś Pozdrawiam

chcesz slub w TE wakacje? oj to chyba troche za póżno zabralas sie za te przygotowania...niestety, moze to nie jest najmilsza dla Ciebie wiadomosc, ale oglolnie terminy na wakacje byly wszedzie pozajmowane juz rok temu....moze ze liczysz na cuda ;) ale ona zdarzaja sie zadko...powodzenia :P

Gość sekata nie peee
Sekata nie przesadzaj :) w koncu Tusk obiecuje cuda :)

Gość croo
e tam, przesadzacie, my bralismy slub teraz w grudniu a zaczelismy organizowac w pazdzierniku. 2 miesiace nam spokojnie wystarczylo, zalezy co sie chce

hehe no tak ale o ślubach nic nie wspominał :P nie no, prawda jest taka że w styczniu nie ma szans na znalezienie terminu na wakacje tego samego roku....no chyba ze ktos zrezygnuje, ale nie wiem, czy warto czekac na ostatnia chwile.. :o

Gość my zaczelismy organizowac
po ostatnich swietach przed sylwestrem. chcielismy na wrzesien, ale okazalo sie za sala ktora chcemy jest zajeta na wszystkie weekendy. orkiestra tez. inne sale tez byly zajeta od maja do pazdziernika! jakims cudem udalo sie nam ta najfajniejsza sale zdobyc na 02.08.2008. no i mamy super sale, fajną date, orkiestre mniej fajną ale tez niezłą. termin u ksiedza tez mamy zaklepany. został kamerzysta, fotograf, sukienka i garnitur. no i wiadomo te wszystkie szczegóły; zaproszenia, dekoracje itp.

sekata nie przesadzaj !! ja zaczynam przygotowania teraz... i tez zamierzam na te wawkacje wyjsc za maz... najlepsze sale maja pojedyncze wolne terminy ALE MAJA ... teraz wybieramy date... :) nie ma co sie martwic.. na pewno dasz rade :) trzymam kciuki :)

a ja znalazłam jeszcze inne wyjście z sytuacji, wzięłam ślub w piątek, później było malutkie wesele na 30 osób i wszyscy byli szalenie zadowoleni, najbardziej chwilili, że zdążyli odpocząć, bo poprawin nie było :).... przygotowania zaczęły się w połowie czerwca, a ślub odbył się 14 września :)

Gość no jeszcze zostaje
wziac slub na tygodniu ;) sa wolne terminy ale jak jest wolna sala to nie maorkiestry albo terminu u ksiedza. trzeba kombinowac ale jak sie chce to sie zawsze znajdzie wszystko.

Witajcie Sprzedam wódkę Pan Tadeusz ok 100 butelek 0,5l - 20 zł za butelkę. Kupiliśmy na nasze wesele, które musieliśmy odwołać. Kontakt proszę na maila kbartylak@arcor.de. Pozdrawiam i zycze udanego wesela!!!