Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka yoreczków

Yoreczki

Polecane posty

Gość fanka yoreczków

są tu własciciele i hodowcy? Chętnie wymienie sie spostrzeżeniami

Gość nie ma gorszej rasy chyba
:P No ale to kwestia gustu ;)

Gość fanka yoreczków
nie wiecie co mówicie

Gość Paris Hiltonka
o jeju jeju one sa super slitasne!!!!!!!!!

Gość fanka yoreczków
prawda? zapraszam do dyskusji

Gość to taka
namiastka psa.jesli bym kupila to tylko dlatego ze poreczny i mozna wszedzi ego przemycic:)

Gość Znawczyniii
Tylko że nawet Paris Hilton nie jest taka głupia zeby yorka kupować!! ona ma chihuahua!!! a nie yorki! jak się nie znasz to nawet wieśniaku się nie wypowiadaj.chihuahua a york to niebo i ziemia.pozatym yorki są 5 razy tańsze.

Gość Znawczyniii
mój sąsiad miał,i zmieniłam zdanie o tej rasie.w życiu takie dziukusa bym nie chciała w domu:O

Gość do znawczyni
Na czym ty się właściwie znasz? Na tym, jaka gwiazda, jakiego ma psa?

Gość pies psu nie równy
nie chciałabym mieć yorka(chyba..), ale mniemam ze nie kazdy z nich jest dożarty i wredny- miałam okazje przebywać z małą wstrętną yorkową złośnicą- zazdrośnicą, jednak tak samo może zachowywać sie jamnik, doberman, kundelek czy briard.Innym razem kiedy byłam na wystawie to miałam przyjemność głaskać i pobawić sie z cudownym malutkim przytulaskiem. to ze jeden psiak był be nie znaczy ze cała rasa jest be. nie twierdze też , ze jesli np dostałabym yorka nie ześwirowałabym na jego punkcie. ja marze o buldogu francuskim:P

Gość pies psu nie równy
a po za tym skoro znawczyni oceniasz psa po tym ile kosztuke, to między toba a jakimkolwiek znawcą chocby psich odchodów jest niebo a ziemia

Gość karokarokaro
kochana, nasza boska paris miala juz tyle tych pseudopieskow, ze az trudno policzyc jakie to byly! Joreczki tez miala ale pewnie zapomniala albo nie wiedziala,, ze trzeba je karmic i zostaly przerobione na cieple papucie :D:D:D

Gość kiedyś mi się podobały
ale odkąd takiego psa ma moja koleżanka, tylko jej współczuję, hałaśliwy kundel jak sto pięćdziesiąt, leje i sra gdzie mu sie podoba i na nic zdają się nauki czystości, gryzie wszystko co mu sie zmieści w mordzie, a najgorsze dla mnie jako gościa tego domu jest, że pcha mi się na kolana i liże po mordzie :P

Gość Ja bardzo sie zrazilam do
tej rasy... A juz mam okazje przybywac w bliskosci dosc dlugo :classic_cool: No ale jak to mowia sa gusta i gusciki ;) Dla mnie pies musi wygladac jak pies :D

do autorki: Mysle, ze lepiej bedzie jak znajdziesz jakies specjalne forum tematyczne poswiecone tej rasie, bo tu sie znajdzie moze paru amatorow tych pieskow... A wiekszosc bedzie narzekac jakie to one sa paskudne ;)

Gość fanka Yoreczków
nie zrażam sie

nie o to chodz bys sie nie zrazala, tylko ze to bedzie cos jak odwieczny spor "kot czy pies" :D Chyba, ze chcesz sie tu poprzekomarzac i rozladowac napiecie z reala :P

Gość fanka Yoreczków
nie zamierzam przekomarzac sie czekam cierpliwie na wlascicieli yorków, by z nimi podyskutowac a ze wchodzą tu tacy co chcą rozładowac stres... to skutek uboczny

Gość przyszła właścicielka
Nie uogólniajcie tak, no proszę Was! :O Wiekszość z Was Yorka to pewnie na obrazku widziała. Jak ktoś sobie wychowa, takiego będzie miał, i nie ważne czy to York, Owczarek czy kundel :O Ja Yorka planuję nabyć w tym roku :) pozdrawiam fankę.

Gość przyszła właścicielka
* na obrazku TYLKO widziała :) bo większość znanych przezemnie Yorków naprawdę taka nie jest

Gość fanka Yoreczków
witam przyszłą włascicielkę :)

Gość ja mam do czynienia na
codzien z jednym Yorkiem i na podstwaie tej dlugiej juz "znajomosci" wyrobilam sobie negatywne zdanie ;]

Każdy pies w pewien sposób \"reprezentuje\" swojego właściciela. Brak dobrego wychowania nie jest winą rasy, lecz człowieka, który był za głupi bądź zbyt leniwy (a najczęście j jedno i drugie) na to, aby ułożyć psiaka:O

Gość fanka Yoreczków
brawo lasiczka!

Nie ma sprawy. Mam owczarka niemieckiego, ale lubię wszystkie rasy a teriery ze swoją żywiołowością i skocznością są przeurocze;)

Gość ale ta rasa ma
swoje nalecialosci - nie da sie zaprzeczyc ;)