Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka yoreczków

Yoreczki

Polecane posty

Gość ale ta rasa ma
ze o wygladzie nie wspomne :classic_cool:

Gość każdy york leje i sra
na dywanach i kanapach :P

Każdy pies leje i sra na dywanach i kanapach jeśli właściciel nie nauczy go innego zachowania. Niestety, pokutuje opinia, że Yorki są maskotkami-przytulankami-pieskami kanapowymi. Bzdura, ale cóż na to poradzić:O

Gość da sie to nauczyć korzystać
z kuwety?

Gość non stop to to szczeka
jestem maksymalnie wnerwiona, jak koleżanka przychodzi do mnie z ta namiastką psa, cały dom mam zasikany i kupe na środku pokoju. Nic nie daje wychodzenie z nim na zewnątrz, bo trzęsie się jak galareta i nic nie zrobi, a w domu bez krępacji załatwia swoje potrzeby :P

To znaczy, że właścicielka źle zsocjalizowała psa. Boi się załatwiać na zewnątrz bo boi się wszystkiego, co poza domem;) Częsty błąd właścicieli małych psów;)

Gość non stop to to szczeka
o się trzęsie chyba z zimna (nie kupuje mu ciuchów sknera) ale fakt, chyba wogóle go nie uczyła czystości :P

Gość najgorsze ze gryzie
wszystkich, lacznie z wlascicielami... i smierdzi, chodzica kapany chyba raz w tygodniu (moj pies kapany raz na rok nie ma takiego zapachu :O )

Powtórzę raz jeszcze. Właściciele często zaniedbują wychowanie i tresurę psów - zwłaszcza małych. Stąd problemy;)

a ja zainwestowałam w chihuahua i bardzo sobie chwalę ten nabytek:)

najlepsze sa teksty\" ja wiem jakie sa bo moj sasiad ma\" ma zasranca bo takiego sobie wychowal!!! Tez mi tacy odradzali, szczekaja, brudza, wredne... mam calkowite przeciwienstwo! Ludzie nawet stereotypy co do zwierzat powielacie?!

najlepsze sa teksty" ja wiem jakie sa bo moj sasiad ma" ma zasranca bo takiego sobie wychowal!!! Tez mi tacy odradzali, szczekaja, brudza, wredne... mam calkowite przeciwienstwo! Ludzie nawet stereotypy co do zwierzat powielacie?!

Gość twój york nie szczeka
?

Gość szczekaja wszystkie
:D

Gość fanka Yoreczkow
no patrzcie... chcieliby psa, który nie szczeka!!!! a co niby ma robic??? miauczeć?

Gość fanka Yoreczkow
Arquette - bardzo chętnie. Opowiedz o swoim pupilu/pupilce

Gość yorki są jazgotliwe

Gość fanka Yoreczkow
skad to wiesz? mam dwa. Zdarza im sie szczekac jak kazdemu psu, ale nie są jazgotliwe

Gość fanka Yoreczkow
???????????????????

bardzo nie przepadam za tymi psami. wizualnie są okropne i zachowanie ich też pozostawia dużo do życie, ale wiadomo, że w tym drugim przypadku dużo może zdziałać właściciel.

Gość fanka Yoreczkow
ponawiam pytanie: czy są tu własciciele yorków?????

Gość fanka Yoreczków
dzieki rozumiem, ze po tych postach o srających i ujadających yorkach prawdziwi wlasciciele sie chyba wstydzą odezwac....

Gość fanka Yoreczków
powiedz mi gdzie i za ile go strzyzesz

Ja mam Yorka.... wcale sie tego nie wstydze.Ani nie sika ani nie sra gdzie popadnie , malo tez szczeka, nie jest zlosliwy,. Jest natomiast rozpieszczony obrzydliwie... Wiem moja wina:D fanka yoreczków ---> chetnie pogadam, z tym ze widze ze ciezko nam sie spotkac ;) ja swojego strzyge u groomera, kobitka jest swietna, bierze ok 50 zl

najchetniej spi w lozku, najlepiej pod poduszka, tuz obok mnie, ew na poduszce mojego meza, mimo iz mąz zawsze wolal duze psy, teraz jest w naszym yorku zakochany :) ja mam chłopca ? A Ty?

Gość nie wytrzymam i
musze sie wypowiedziec :) wiecie, ja kiedys tez nie przepadalam za yorkami, az poznalam takiego psiaka, ostrzyzonego na krotko - byl uroczy, slodki i nawet nie zorientowalam sie ze to york, powiedzial mi to jego wlasciciel dopiero. Pies byl nauczony ze chodzil bez smyczy i naprawde sie sluchal- co w przypadku tej rasy nie jest takie oczywiste...Mysle wiec, ze to kwestia wychowania przedewszystkim. Zainspirowana tym psiakiem,kupilam sobie psa tej rasy, z dobrej hodowli. W tej chwili moj pies ma ponad rok. Uwielbia i przyjazni sie z kotem, psem i 5 letnim chlopcem :) nie szczeka w domu, chodzi bez smyczy i nie ma wad, jakie czesto maja psy tej rasy.