Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy hallo hallo

sex podczas okresu POMOCY

Polecane posty

Gość pomocy hallo hallo

Witam mam straszny problem...wyczytalam gdzies ze podczas okresu mozna sie kochac bez zabespieczenia..wiec to zrobilismy z moim partnerem ale teraz mam dziwne obawy.. powiedzcie czy podczas okresu mozna sie kochac bez zabespieczenia? okres dostalam w sobote wieczorem a kochalam sie wczoraj wieczorem?okres mam co 28-32 dni.HELP ME

Gość pomocy hallo hallo
hallo pomocy :(

Gość asdsa fvv
nie slyszalam o tym zeby podczas oksresu mozna bylo sie kochac bez zabezpieczenia.. :/

Gość pomocy hallo hallo
nkt nie pomoze?;/

Gość nie do końca pewna
hejka w zasadzie można sie kochac bez zabezpieczenia, ale to zalezy od cyklu, bo pewne ryzyko istnieje, jezeli by Ci sie cykl skrócił, to może coś być, w zasadzie plemniki żyja kilka dni w drogach rodnych. Wydaje mi się,że skoro to początek okresu to traczej powinnaś byc spokojna, ale na wszelki wypadek obserwuj się i jeżeli będziesz mieć wątpliwości to zrób test,ale dopiero przed następnym okresem, bo zapłodnienie jest ok 12-13 dnia cyklu. A na przyszłość, wiesz, chyba lepiej sie zabezpieczyc, żeby sie potem nie stresować. Niestety nie umiem Ci nic na 100% powiedzieć. Pozdrawiam

Gość pomocy hallo hallo
dziekuje slicznie...tak wiem wczesniej troche inaczej na to patrzylam

Gość lentika
w optymalnych warunkach wg ostatnich badań plemniki mogą przeżyć nawet 7 dni w pochwie

Moim zdaniem nie możesz zajśc w ciąże, chyba, że faktycznie Ci się skróci cykl, ale ogólnie jest bardzo małe prawdopodobieństwo, nawet jakby plemniki żyły 7 dni w tobie :D

Gość ulala nana
raczej nie

moja koleżanka zaszła w ciąże właśnie podczas okresu alne nie wiem jakie miała cykle...jak długie... ja mam cykle 28-32 dniowe i w ciąze podczas okresu nie zaszłam:-)