Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightExpress

Dziewica w 100

Polecane posty

Na serio. Mam 18 lat (i miesiąc :P) i nie miałam żadnych kontaktów seksualnych. Zamierzam pobić rekord. Umrzeć jako dziewica... to musi być piękne... I u gina w wieku 40 lat być badana przez odbyt, bo jestem dziewicą :)

Zapewne teraz wszystkie kobiety z tego forum niezmiernie zaluja, ze nie wpadly na ten pomysl co Ty NightExpress ;)

CZytając temat topiku myślałam, że chodzi o dziewicę w 100% ;) ciekawa prowokacja ;) nie pierwsza, bo dziwnym trafem na raz kilka topików o dziewictwie - ktoś się nudzi chyba... :O ale jajaaaa - rozwaliłeś mnie tym tekstem :D stic, Ty też PS. co złego to nie ja... ;)

niesamowite, taka stara ruhra i dziewica, włos się jeży. stosujesz już kremu na zmarszczki?

No, chodzi o dziewicę w 100%, tylko coś mi się % nie wstawiło. Co do reszty - racja, jestem dziewicą podwójną :P

NightExpress ladnego masz maila, konik, a moze robisz konika ? A wracajac do tematu, to swiat nic nie traci na Twoim postanowieniu :classic_cool: :D

a można być dziewicą w 60% albo w 20%? Jak to się mierzy?:O

Mail jest taki, bo nie było innych do wyboru... niestety :/ A czy świat coś straci... nie wiem, mnie to nie obchodzi.

a jesteś całkiem pozbawiona libido czy zaspokajasz się sama przy użyciu a ogórka b banana c wibratora ? bo jeśli jesteś pozbawiona libido to nie wolno już się z ciebie śmiać bo to kalectwo:(:(:(