Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ronn

Chyba jednak faktycznie kobiety aż tak bardzo na wygląd uwagi nie zwracają

Polecane posty

Jaki.. hm Po prostu jestem za mało towarzyski, raczej domatorem. Poza tym pracoholikiem (niedawno sobie to uświadomiłem) i kobiet najzwyczajniej w świecie nie mam okazji poznawać. Ale to moja wina, sam tego chciałem :)

Gość yhfuyfl
ronn wyglądasz ok, popracuj jedynie nad stylem ubierania się, : nie chowaj koszul w spodnie, noś dżinsy, marynarki do dżinsów, unikaj bezkształtnych kurtek, nie bój się krawatów(ale wtedy koszula w spodnie),

Gość ronnn
mam charakter dupy wolowej ;)

teoria - koszula włożona w spodnie jest jak najbardziej na miejscu w przypadku takiej kurtki

teoria - wiem o tym. Już nie wpuszczam koszul w spodnie odkąd mi co niektóre kobiety zaczęły na to uwagę zwracać :) Ale fotka jest sprzed ponad roku, trochę sie zdezaktualizowała.

Gość yhfuyfl
jacek kurtka i koszula w spodnie jak na fotce pasują do siebie jak prawy sierpowy w szczękę

Gość momomom
Ale jestes pewny siebie przy kobietach?

faktycznie dziewczyna ładna a facet MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o ile w rzeczywistości wyglada tak samo jak na zdjęciach

Gość ronnn
...znam takiego jednego...przystojny ale zero pewnosci siebie...ma 34 lata i nie mial nigdy dziewczyny...:/

Zadajmy sobie pytanie, jakie kobiety az tak bardzo na wyglad nie patrza? Te brzydkie pewnie nie, ale czy te ladne, albo wrecz piekne?

widzę że wątek się o mnie zrobił. Dobra, kto zobaczył zdjęcie, ten zobaczył :) Jaki jestem przy kobietach? Na początku zbyt nieśmiały, ale jak trafię na odpowiednią to się rozkręcam. Nie mam charakteru wyrywacza panienek.

Gość q11
jak jestes domatorem, to gdzie panienki poznajesz? pytam, bo tez jestem raczej domatorem ;)

panienki to sa w agencji towarzyskiej dziewczynę mozna poznac wszedzie. nawet wychodzac rano do sklepu

Gość yhfuyfl
jarej jak zakładasz koszule w spodnie przy garniturze to jest ok, ale j ak zakładasz koszule w zinsy to jest wiocha z lat 60:classic_cool: jeszcze brakuje skapretek i sandałów naciągniętych na same kolano :O:O:O

Gość q11
eh, Ty szczesciarzu, u mnie w pracy prawie sami faceci ;( a kobiety starsze

Gość q11
ania_pń - skoro tak, to dlaczego chlopaka nazywasz facetem? :o

Kurde widzę, że na wieśniaka wyszedłem. Ale może faktycznie to trochę nie pasuje wpuszczać w spodnie koszul. Teraz wpuszczam tylko do garnituru.

Gość q11
a ja nie nosze garnka i mam spokoj :classic_cool:

Jarek kołku :P :P do garnituru trzeba wpuszczać ale nie do dżinsów, sztruksów i innych tego typu spodni :P :P Ronn a powiedz mi, czy Ty masz taki raczej elegancki styl ubierania sie ? ;) bo ja bym Cię chętnie zobaczyła w bojówkach np i jakiejś fajnej bluzie :D

teoria - chodzi Ci o jakies luźne bluzy? Nie, to nie dla mnie. Ale lubię np. marynarki sportowe i dzinsy. Wtedy koszulek nie wpuszczam :)

ale nie mówię o stylu hip hopowym, czy rastamańskim :P tylko takim czymś bardziej sportowym ale z klasą :)

bo dżinsy, koszula i sportowa marynarka to dalej takie eleganckie mi sie wydaje :P no ale powiem Ci, ze w sumie taką urodę masz że taki styl chyba najbardziej do Ciebie pasuje ;)

teoria - no dla mnie to jest sportowy ubiór - dżinsy, marynarka sportowa, pod to koszulka polo, na nogach buty "adidaski" białe :) Ale to na wiosnę i lato raczej.