Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ascrer341r

dziecko spod znaku bliźniąt jakie jest??!!wiecie?

Polecane posty

Gość ascrer341r

jakie jest?

Gość lekko pogięte
zawsze ma 2 różne odpowiedzi na jedno pytanie. np.: Napijesz się soku? Odpowiedź: Nieee...albo tak, tak.

Gość ascrer341r
a jacy byliscie jak byliscie dziecmi?;)

Gość umc
z deksza nawiedzone:O

Gość pora na dobranacd
czy to prawda, ze ludzie spod tego znaku czestoc hrouja na anoreksje?

Gość pora na dobranacd
co tzn ze nawiedzione?ze wierzące? ;p

wszedzie go pełno z pozoru bezpieczna zabawa może po sekundzie przerodzić się w katastrofę oto cór mój :D miała zaliczone pogotowie i szpital a ze 4 razy, więc lecimy chronologicznie: - od roczku bezdech (do 5 r.ż) ataki co miesiąc czasem co tydzień -> pogotowie za pierwszym razem - młoda stała sobie grzecznie między dorosłymi na niewielkim podwyższeniu, patrzyła na rybki, ok myślę, jest bezpieczna, nagle sruu upadła i warga przecięta -> pogotowie -> szycie - przedszkole wszystkie dzieci sie huśtają, moja musiała akuratnie spaść na klatkę -> bezdech -> pogotowie -> szrama na czole - to samo przedszkole..choroby, choroby i choroby -> akurat migdałki do wycięcia -> szpital - komunia, dostała masę słodyczy, wszystkie pożarła potajemnie ;) wieczór, ból brzucha -> przychodnia chirurgiczna -> pogotowie -> szpital żywe sreberko :D jak masz nerwy se stali to dasz radę bajkopisarz i zmyślacz nie z tej ziemi spóźnia się notorycznie ze szkoły do domu, bo: - akurat widziała jak jakiś pan bił chłopczyka MUSIAłA zareagować - akurat chłopcy sie bawili śniegiem i PECH sprawił, ze wylądowała w zaspie, MUSIAłA wrócić do szkoły (droga od szkoły do domu ze 3 minuty) żeby akurat w szkole wyschnąć - notorycznie zaprasza koleżanki pod naszą nieobecność do domu (ma zakazane), bo AKURAT koleżanka nie ma kluczy, mama koleżanki wyjechała, albo, ze taki deszcz na dworze, to jej było szkoda tej koleżanki to na razie tyle jak na 11 lat Jej życia..nie wiem czy doczekam kolejnych

Gość mgfcjgfc
potrzebe rządzenia (co pozniej praktykują) mają lwy a nie bliznieta:O

Gość Słonko_25
Ja jestem zodiakalnym Bliźniakiem. Do tego mam jeszcze dwóch braci, starszy i młodszy - tak samo Bliźniaki. Tatuś również Bliźniak i jakby tego było mało - mój mąż i teść to również Bliźniaki. Tak więc całe życie z wariatami ... Bliźnięta to bałaganiarze, potrafią kłamać na zawołanie a złapane na kłamstwie wymyślają niestworzone rzeczy ( plus za błyskotliwość, inteligencję, i ogromną wyobraźnie) przy tym są uroczy ( mówie o mężczyznach - kobiety są trochę inne), są duszami towarzystwa, nie mozna się z nimi nudzic. Szybko się zapalają do pewnych rzeczy ale równie szybko zapał mija bezpowrotnie. Nie są pamiętliwe. Interesują się wszystkim ale krótko. Nie są zbyt wytrwałe, kiedy napotykają opór na swojej drodze - dają sobie spokój. Najgorsze jest to że potrafia prowadzic podwójne życie ... Da sie z nimi życ, ale trzeba zgromadzic niezly zapas cierpliwości. Pozdrawiam

a nie zgodzę się, jako lwica jestem raczej taki kociakiem niż despotką :D wole przytaknąć lub przemilczeć niż drzeć ..koty :D liczy się nie tylko znak zodiaku ale ascendent!! który determinuje nasze cechy charakteru

Gość pora na dobranacd
bliżniaki są kochane;)

i gada, nawet przez sen ;) jak gada, to jednocześnie tańczy lub chociaż podskakuje! a najgorsze, że zawsze musi mieć ostatnie słowo i wszystko wie... a jak nie wie, to wymyśli :p nie dość, że mam córkę spod tego znaku, to sama też jestem zodiakalnym bliźniakiem, widzę w małej wszystkie swoje wady :p na szczęście zalety też :classic_cool:

Gość ja mam ascendent
w wodniku i jestem lwem i zapomnialam co to znaczy :D

Gość ja mam ascendent
candywoman byki jako jedyne bardziej niz inne zodiaki domagają sie very hot sex :P

Gość lekko pogięte
moja 8-letnia córka była na pogotowiu 4-razy (zwichnięta kostka, rozcięta broda, pęknięcie w kroczu - spadła na drewniane oparcie fotela, uczulenie - nie spłukała włosów po myciu szamponem, a mnie okłamała, że spłukała). Bałaganiara totalna, zainteresowania krótkotrwałe, zaczyna coś i zazwyczaj niekończy.

co wyroznia bliznieta: niezdecydowanie, wrażliwośc, gadatliwośc, bycie w centrum zainteresowania,sa kaprysne:), maja slomiany zapal, lubia rzadzic,sa towarzyskie ;))) to tak w skrocie;d