Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirawa

on mi nie mówi że mnie kocha

Polecane posty

Gość mirawa

jesteśmy ze sobą prawie rok , on nigdy nie powiedział mi że mnie kocha , ja mu powiedzialam kilka razy ale potem przestałam bo bez sensu "mówić do ściany" , kiedy spytałam go sie dlaczego mi tego nie mówi stwierdził że te słowa są jak oświadczyny , a on nie chce miec wobec mnie jakis zobowiązan , nie rozumiem tego ja jak kazda kobieta potrzebuje tego , pewnosci ,dla mnie słowo kocham cię oznacza ze jest mu ze mną dobrze i chce ze mną być, ale jesli go nie słyszę , to czuje jakąs pustkę ...czuje ze przez to oddalamy sie od siebie

Gość sdddff
masz fajnego faceta, widac, ze bardzo mu na tobie zalezy.... :o

Gość lentika
ile macie lat?

Gość bgf
powiedz mu, że odchodzisz od niego, bo nie możesz być z kimś kto cie nie kocha. Ciekawe co zrobi, jeśli wyzna ci szczerze to uczucie, to mu zależy, jesli nie zrobi nic, nie marnuj na niego czasu.

Gość sandra 11111
mirawa, jak dla mnie slowo KOCHAM, jest bardzo waznym slowem, malo go uzywam, natomiast podobnych slow owszem, to slowo mozna powiedziec, kiedy sie jest tego na 100% pewnym, mysle ze masz bardzo rozsadnego faceta, nie rzuca slow na wiart, nie robi nadziei, a ty tez sie zastanow czy na serio go kochasz, bo moze tak tylko sobie gadasz???? jest wiele facetow, ktorzy kilka razy powtarzaja ze kogos kochaja, a myslami sa daleko .W zyciu nie tylko slowa sie licza.

Gość onitakmają
mi mówi, że mnie uwielbia,.....słowa kocham tez nie słyszałam

ja kiedyś bardzo szybko mówiłam kocham, ale życie i różne doświadczenia mogą zmienić podjeście do tego. podobnie mam mój facet, jesteśmy ponad pół roku i też jeszcze sobie nie powiedzieliśmy tego, bo wiemy, że wbrew pozorom jest to nie byle jakie słowo. wyrośliśmy już z mówienia tego po tygodniu spotykania się. pisałaś, że twój facet ma 30 lat, więc zapewne też ma już różne doświadczenia życiowe i może też nie chce się spieszyć z tym słowem. porozmawiaj z nim, ale tak szczerze, bez pretensji, wytłumacz, że odczuwasz taką potrzebę i pogadajcie o tym najszczerzej w świecie. nie ma sensu zamartwianie się, kiedy nie zna sie przyczyny. głowa do góry, uśmiech i do przodu:) albo raczej: i do faceta :)

Gość uoupouupup
podnosze

14:41 bgf powiedz mu, że odchodzisz od niego, bo nie możesz być z kimś kto cie nie kocha. Ciekawe co zrobi, jeśli wyzna ci szczerze to uczucie, to mu zależy, jesli nie zrobi nic, nie marnuj na niego czasu. czas najwyższy żeby tak zrobić

15:15 onitakmają mi mówi, że mnie uwielbia,.....słowa kocham tez nie słyszałam tak sobie tłumacz...