Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksi00

optima lub tempo finanse

Polecane posty

Gość jacek k
ja jestem doradca w firmie tempo finanse. polecam

Gość arsw
Do wszystkich zachwalających Tempo Finase. Firma w stanie rozpadu, wstrzymana sprzedaż. Szukajcie innych stabilnych firm z perspektywą rozwoju.

Gość glind
Jak to, przecież jeszcze wczoraj brałem u nich pożyczkę :)

Gość tempo
firma istnieje choc jest licho

Gość naiwny do bulu
Nie wiem co gorsze pożyczka w Tempo czy w Providencie

Gość natala040404
Ale co nie ktorzy wytpisuja tu glupoty na temat Tempo Finanse.Pracuje w tej firmie i wcale nie jest tak jak piszecie nie ma zadnych naciskow trzeba popatrzec na to z drugiej strony jakby nie byloby zapotrzebowania na takie pozyczki to firma by nie istniala proste.A to ze ludzie biora i nie placa co niektorzy to juz jest ich indywidualna sprawa ale firma jest wporzadku i wyplaty tez sa na czas

Gość do natala040404
czy mogłabyś mi podac e-mail lub gg chciałam porozmawiać bezpośrednio z osobą, która pracuje w Tempo Finanse. Jak nie to daj cynk ja podam :)

Gość arkada5
Kto mi powie jak się pracuje w optimie? Jutro mam spotkanie z kierowniczką i praca ma być na umowe zlecenie. Jak płacą? Dodam, że wchodzę na gotowy rynek. prosze o odp

Gość do arkada
pracuje sie tak jak wszedzie sprzedaz sprzedaz i zbiorki wiecznie w biegu a na koniec nici z premii

optima to okrucieństwo!!!same debile ,ludzie nie pakujcie sie w to!!!

Gość adr
Witam wszystkich, nie polecam tych firm, bo sam byłem kierownikiem w Optimie, wykorzystuja agentów jak się daje, płacą grosze, presja i nic więcej jak ktoś chce chodzić po melinach i płaścić się o kasę to tak,

Gość tempo
nikt tu nie pracuje czy wszyscy w terenie czas żniw

Gość małyagent
firma sie zwija. niedługo trzeba bedzie sobie szukać innej pracy :)

Gość tempo
małyagencie firma wytrzyma zarobi na doradcach

Gość kwiatuszek740
jestem pracownikiem tempo finanse powiem wam ze praca jest udzielamy pozyczek dla ludzi zadluzonych w BIK nie powiem odstetki sa dosc duze ale firma jest rzetelna , potrafi tez isc klientowi na reke pozdrawiam wszystkich

Gość kwiatuszek740
polecam nasza firme my jestesmy na terenie slaska a blizej udzielamy pozyczek w czestochowie i na nr tel to 518016128 518016056 polecamy wszystkim

Gość Tempo
witam nie polecam pracy w tej firmie sami oszuści pracując jako przedstawiciel zawsze bendziesz zrobiony w konia mała prowizja 5 procent brutto czyli na reke 3 procent telefon służbowy tak ale masz na kącie 8 zł co miesiąc reszte sam musisz sobie doładować czyli jak ci się uda to 25 zł może styknie na miesiąc co wątpie na telefonie cały dzień a nawet w nocy musisz pilnować rejestru i odbijać wszystko na ksero ponieważ w bióże pracownicy dopisują kwoty a tobie wpisują braka i musisz to dopłacić ze sfoich pieniędzy kierownik nic nie pomoże bo sam boi się o sfoje stanowisko pracując jako przedstawiciel w takiej firmie pracujesz na wszystkich nierobów zasiadających za biurkiem i ich premie ich samochody służbowe oni nic nie robią tylko przedstawiciela nękają telefonami wymyślają nowe cele i kupe kasy zarabiają a przedstawiciel nieswiadomie utrzymuje tą bande nierobów i dokłada do firmy co tydzień kase ludzie żucie to a te nieroby też pujdą z torbami nie pracujcie na nich za takie grosze cencie siebie pozdrawiam

Gość anitus
w tej firmie pracownicy opowiadaja osobom nieupoważnionym tzn.trzecim o kredytobiorcy a niemoga takich rzeczy robić obowiązuje ich tajemnica

Gość PRACODAWCA2001020010
Szukam ludzi do pracy w podobnej branży oferuję lepsze zarobki oraz atmosferę w pracy a także możliwość awansu zainteresowanych proszę o kontakt : praca20010@wp.pl interesują mnie kandydaci z terenu: Opole, Krapkowice, Kędzierzyn Koźle, Strzelce Opolskie,oraz pomniejsze okoliczne miejscowości

Gość doradca finansowy
Witam, Poszukujesz pracy w branży finansowej na Pomorzu napisz do mnie. Praca w koproracji na stanowisku doradca finansowo ubezpieczeniowy Zapewniamy szkolenia. Kariera z praktyką 2 letnią możliwość awans na menadżera Zespołu.

Gość tempo
czy naprawde kierownicy są tak tępi ze na swoje wizyty u klienta zabieraja dla towarzystwa przedstawicieli bo niechce im się szukać adresów o zgrozo?

Gość wesoły

Gość tempo
no i mamy suszę

Gość tempo doradca
dlaczego sprzedaż wstrzymana czyżby brakowało kasy?

Gość tempo
odbieraj to co dałes a bedzie kasa

Gość barka27
tempo nieeee to jest masakra co tam sie dzieje. wezmiesz pozyczke i wszyscy w okolicy o tym wiedza bo pani ktora odbiera pieniazki lubi sie chwalic jaka to ona wyksztalcona i ilu klientow ma. nie zaplacisz raty bo np w domu cie nie bedzie to telefony sie urywaja,a i naklejki na drzwiach sa. Chamstwo w bialy dzien

Gość uu
tam sie nie da zarobic marne grosze dostaniesz a trzeba sie nachodzic

Gość tempo
po co masz chodzic mozesz siedziec i zarobic

Gość tempo
no co jest chyba dobrze, nowe telefony dali no i mozna tez zarobi c

Gość Asper
Jeśli nie provident, optima ani tempo to może asper? 7% za zebraną gotówkę oraz 100zł za zawarcie nowej umowy! woj pomorskie, kujawsko-pomorskie, warmińsko-mazurskie zainteresowani proszeni o kontakt tel. 791 334 034 lub GG 2486