Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mynna

Jakie sa pierwsze objawy ciazy ???

Polecane posty

Witam własnie zaczełam studia . OKres spoznia mi sie kilka dni i zastanawim sie czy moge byc w ciazy. Kiedy sie kochamy z chłopakiem on zawsze zakłada prezerwatywe a przy sciaganiu sprawdza czy jest w porzadku...jestem podłamana !!! Napiszcie mi jakiue sa objawy i odczucia w pierwszych tygodniach :(:(

Gość ja nie miałam żadnych
caly czas czułam jakby miał nadejsc okres

kobieto weź sie uspokój... przez pare dni tak panikujesz... i jeszcze zadajesz głupie pytania, wiesz ile jest stron o tej tematyce, gdzie wypowiadają sie specjaliści, każdy ma inne objawy i wcale nie musza pojawić sie w 2, czy 3 tygodniu ciąży!

Gość croo
pierwszym objawem ciazy i przez parę tyg przewaznie jedynym jest brak miesiaczki. wiec nie stresuj sie i zrób test teraz i za parę dni

Gość ejbisi
Na początku właśnie brak okresu jest jedynym objawem. A tak naprawdę jak ma sie schizę to zaczynasz dostrzegać wszystkie objawy na raz, psychika tak działa, np poranne mdłości (choć pojawiają się dopiero od 8 tygodnia). Dobrze ci radzę zrób test, ja jak mi choćby przeleci przez głowe ze mogę być w ciąży to robie test bo bym zwariowała. Na co tu czekac, jak jestes w ciąży to im szybciej sie dowiesz tym lepiej. A po drugie jak sie zabezpieczaliscie to nie jestes w ciąży :)