Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirawa

On mi nie mówi że mnie kocha

Polecane posty

jesteśmy ze sobą prawie rok , on nigdy nie powiedział mi że mnie kocha , ja mu powiedzialam kilka razy ale potem przestałam bo bez sensu \"mówić do ściany\" , kiedy spytałam go sie dlaczego mi tego nie mówi stwierdził że te słowa są jak oświadczyny , a on nie chce miec wobec mnie jakis zobowiązan , nie rozumiem tego ja jak kazda kobieta potrzebuje tego , pewnosci ,dla mnie słowo kocham cię oznacza ze jest mu ze mną dobrze i chce ze mną być, ale jesli go nie słyszę , to czuje jakąs pustkę ...czuje ze przez to oddalamy sie od siebie on planuje za jakis czas wyjechac za granice , ale jak mam byc z osobą która mnie nie kocha co do wieku to ja mam 20 a on ma 30

Gość felicja33.
No nieźle :-D Gość puści Cię kantem, prędzej czy później.

Gość naga prawda
nie kocha Cie i juz

no i moze zrozum ze narazie tego nie czuje?wiem jak czasem ciezko to powiedziec tym bardziej wbrew sobie..a moze przyda sie powazna rozmowa?

jak facet nie chce miec zadnych zobowiazan co do ciebie, to chyba o czyms swiadczy nieprawdaz? Mozliwe, ze jest z Toba by z kims byc, mozesz z nim pogadac. Choc przyznam, ze on moze to odebrac jako narzucanie sie.. dziwi mnie to, ze koles ma 30lat i tak sie zachowuje.

Dorabiacie ideologie... Ja też nie klepie ciągle "kocham Cie" i nie mówie tych słów zbyt szybko, co nie oznacza, że traktuje kobiete przelotnie

mojej koleżanki facet przez 5 lat nie powiedział jej że ją kocha, ale okazywał to w inny sposób - troską, czułością, dbaniem o nią :) biorą niedługo ślub, więc przelotnie raczej jej nie traktował :)

on jest czuły , opiekuje sie mną , jest troskliwy i mówi zawsze "że liczą sie czyny a nie słowa" - a ja nie nawidze tego tekstu , bo tak mówił moj eks jak mnie przepraszal na kolanach za to że mnie wyzywał

mirawa, wielu mówi, że kocha, a gówno o miłości wiedzą, ważne ejst, że swoim zachowaniem traktowaniem ciebie okazuje Ci uczucia. jasne, że każdy chciałby to słyszeć często, ale nic na siłę ;)

Gość listek...
może ma już jakieś doswiadczenie, kiedyś m.ówił za wcześnie, więc teraz przegina w drugą stronę. ale na wszelki wypadek miej dystans do niego. a przed wyjazdem spytaj się go czy masz na niego czekać???? i jako kto??? bo może się okazać zę ty czekas wiernie, stęskniona, kochająca, a on znajdzie tam kogoś innego. wygarnij mu to bo to jest bezsensu, musisz wiedzieć na czym stoisz, szczególnie jak on wyjedzie

kobiety uwielbiaja jak im sie klepie bzdury.... facet moze dymać pół osiedla na boku, ale jak będzie klepał co 3 godziny, że kocha, to bedzie dobrze...

Gość listek...
acha to może jednak cie kocha, tylko boi się powiedzieć

Gość -V-S-
mirawa jeśli mówi że nie chce mieć zobowiązań wobec ciebie to co on przez to rozumie?? to stwierdzenie jest o wiele gorsze niż brak słów "kocham cię", niektórzy czasem nawet nadużywają tych słów chociaż brak w nich szczerości.. zwróć uwagę na niechęć do zobowiązań bo to ważniejsze od słów ;-)