Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corka17

Przodujące łożysko

Polecane posty

Gość corka17

Prosze powiedzcie mi na czym polega tzw. przodujace lozysko. Lekarz stwierdzil to u mojej mamy ktora jest w 7 miesiacu ciazy i bardzo sie boje. Czy to stwarza jakies powazne zagrozenie?

Przy przodującym łożysku nie mozna rodzic naturalnie tylko przez cc :) a tak to nic nie grozi - spokojnie

czesc w 21 tyg ciazy wykryto um mnie lozysko przodujace ,jestem pelna obaw czy moje malenstwo rozwija sie prawidlowo.na usg wyszlo ze wszystko jest w porzadku.do porodu zosatalo mi 14 tyg.chcialabym zapytac czy ktoras z was mila ten sam problem i jak to sie wszystko zakonczylo zarowno dla mamy i dla dziecka.czy dziecko jest zdrowe i bez zadnych wad? z gory bardzo dziekuje za odpowiedz.pozd

poród przez cesarkę Ryzyko krwotoku. Najmniejsze krwawienie i trzeba iść natychmiast do szpitala na przebadanie

malutka24 dziecko będzie i rozwija się normalnie. Przodujące łożysko oznacza że łożysko w Waszym przypadku nachodzi albo całkiem pokrywa szyjkę macicy. Dlatego nie wolno rodzić naturalnie Poza tym łożysko wyełnia normalnie swoją funkcję