Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Impressiveeeeeeeee

Forum kafeterii sięgnęło dna

Polecane posty

Na dnie na ten przykład w oceanach żyją ciekawe i oryginalne okazy, które nie wyobrażają sobie zycia poza nim... Na widok światła dziwnie syczą, ciekawe dlaczego :P

Nefrytowa :) Trudno, pogodziłam się z tym i będę musiała jakoś żyć zważywszy, że trwam w malignie i jestem pozamerytoryczną magiczną duszą :P

Koty przydenne, rozumiem, że nisko osadzone ;) Z karłowatymi korpusikami :D:D

Wam sie palce nie plączą na tych idiotyzmach???? Dobrze że mam demencję i zapominam natychmiast:D no i jeszcze funkcja kopij działa wspaniale:P

.... nibynóżki służą po to, by szybko przypełzać do forumowych wielorybów i wypijać im mleko prosto z tzytza :D:D Matko, co ja bredzę :D:D

Nefrytowakotka, z właściwą sobie mieszanką arogancji i ignorancji, podszyta lękami egzystencjalnymi na poziomie kota, zaznacza swoją obecność rosząc obficie, nonsensem i blagą. Samo współczucie to za mało :classic_cool:

Autorka topiku własnie nerwowo wydzwania do osób, które zaoferują jej szybką terapię na kozetce ;)

Gość upppppppppppppp

Gość całkiem trafne spostrzeżenia
autorka topiku ma niestety racje pijawka, myrevin, pedro , bejbe i wielu innych nie sa twórczy tylko wchodza tu z nudów i klepia denne teksty dla zabicia czasu. Nie wyrzucam ich ale powinni byc też inni , ltórzy beda ciagnąć to forum i nadawać mu klimat ...niestety ostatnio nawet nie ma tu po co wchodzić....NUDA I MARAZM panuje na kafe

Gość upppppppppppp