Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Impressiveeeeeeeee

Forum kafeterii sięgnęło dna

Polecane posty

Gość Impressiveeeeeeeee

W tej chwili spoczywa na intelektualnej mieliźnie, a to dzięki takim kafeteriankom jak Smukła dziewica, Pijawka, Bejbe Lily, Pedro i Myrevin (tak, tak - nie mylić z płcią męską) Może jednak rozważycie możliwość korespondowania za pomocą gg lub maili? Zaprawdę powiadam wam - wasze topiki to jeden wielki intelektualny śmietnik a wasze mózgi to zapewne jajecznica :o

Gość z glowa w klozecie
z nimi jeszcze nie jest tak zle, przynajmniej sie posmiac czasem mozna...ale fakt...kafe jest juz do dupy :o

Ty zas jestes zapewne patelnią do tej jajecznicy.. Watpie by ktos potraktowal powaznie Twoje wynurzenia.... Zmienny nick (pomaranczowy) jest jak muzyk ..tworca jednego utworu Dzis jest a jutro go nie ma a czarne nicki zostaja..pisza co mysla i nie musza sie ukrywac pod pomaranczowym kubraczkem 🖐️

Gość Impressiveeeeeeeee
przejęłam się Twoją histerią kabel 😭 :D:D:D idiota

Gość z glowa w klozecie
Impressiveeeeeeeeenie.... gadaj :D:D zobacz jaki on/ona/ono odwazny ;):D

Gość Impressiveeeeeeeee
W poczuciu, że od mojej misji zależą losy cywilizacji łacińskiej zakradam się w mgliste poranki do osiedlowych śmietników i płoszę tubylcze koty potwornymi huraganami z odbytnicy. :classic_cool:

--> nagi.. :D --> Impressiveeeeeeeee Ten topik to zaś Czomolugma wśród tematów na kafe. Gratulacje z tytułu rozdętego ego. I dla ścisłości założyłem pięć topików więc skąd wnosisz o jakiś moich topikach pustynio logiki. :o

Gość Impressiveeeeeeeee
Nadmieniam, że w celu oczyszczenia zwojów mózgowych w lewej półkuli, w każdą sobotę rytualnie pożeram czekoladowe krucyfiksy, które wyrabiam w piwnicy przemysłem własnym przy mdłym świetle knota zamoczonego w foczym łoju. :classic_cool:

Gość Impressiveeeeeeeee
NIEREFORMOWALNI NUDZIARZE I NIEUDACZNICY 🖐️

Gość Impressiveeeeeeeee
Dodam jeszcze, że mając na względzie moją kondycję psychofizyczną, w każdy wtorek robię sobie lewatywę z płynu do płukania "Coccolino" a następnie śmiaym krokiem wychodzę na ulicę zagadując przechodniów i śpiewając im ormiańskie pieśni weselne. :classic_cool:

moze i siegnęlo dna.....ale jest to zasluga nas wszystkich a nie kilku nickow wymienionych przez autora. Na owe dno skalda sie rowniez ten temat

Myrevin, czy jak się on tam podpisuje, jest jendym z nielicznych przykładów, spośród osób tutaj obecnych, który pomimo głębokich okaleczeń emocjonalnych i ogólnej niezborności emocjonalnej jak i psycho-ruchowej, z wielkim trudem i wyraźnym wysiłkiem (także umysłowym) zachowuje stosunkowo wysoki poziom merytoryczny wypowiedzi.

Gość z glowa w klozecie
lachudra...ciebie to kiedys smieszylo :P :o

Chyba czuję się niedoceniona :D Jak i reszta użytkowników forum, szczególnie tych pomarańczowych ;) Ja też chcę być na dnie !!! 😭 :D:D:D

W podobnym tonie jak o M-inie, mogę się wypowiedziec o bezzębnej łachudrze, która pomimo blizny uczuciowej i prążków na tyłku z niekłamaną elegancją i opisuje swoje zmagania z materią życia i pustką wewnętrzną.

Dla ścisłości chcę tylko zauważyć, że dno to coś zupełnie innego niż mielizna. To dwa różne pojęcia. Trzeba by się zatem na coś zdecydować.