Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda3333

Facet, który miał 10 kobiet..

Polecane posty

oliffka 5 raczej niedojrzały nie jestem bo byłem w stałych związkach... a potem znów szukałem... oraz - frk - swieta racja... gros tych "z zasadami" to faceci, ktorzy lasek do zaliczania musieliby szukac na www.odloty.pl bo ich powodzenie u kobiet ma wartość ujemną

Są kobiety, które koniecznie chcą udowodnić, ze to co ich pociąga w mężczyznach, to niedojrzałość bo przecież, męskość to w dużej mierze zdolność do skutecznego uwodzenia. Nie twierdzę, ze na akord :D

widze ze ciekawa dyskusja byla na ten temat.. :) "Szmatą jest laska, ktora ma faceta a pruje sie na boku z kazdym kto nosi spodnie - to jest szmata..." to mi sie bardzo spodobało :P a co do faceta ktory miał 10 i wiecej... ja sie zastanawiam czy chciałabym z takim być, ciagle bałabym sie ze jestem tylko kolejną do łóżka ;/ Mój obecny (ma 23 lata) miał przede mną 4 (dwie "przygodne" po jednym razie) i juz wydawało mi się ze to jest duzo... a wy mówicie o 10... najgorsze jest to ze " facet miał 10 i to niby normalne i wcale nie tak duzo" natomiast jesli " dziewczyna miała 10 to jest najgorsza szmatą i puszczalską" nawet przy 5 juz bylaby taka opinia... i gdzie tutaj równosc miedzy płciami ??? :o

Nectarynko... Twoj obecny mial 4 wieku 23 lat.. a jak bedzie mial 34? Ty juz jestes piąta a ile bedzie jeszcze po Tobie? :P ;)

nie dołuj mnie... :P narazie mu nie daje ;] To jest straszne... czemu wy ładujecie we wszystko co ma dziure i na drzewo nie ucieka??? :P

Gość daj sobie z nim spokoj
no chyba ze chcesz byc jedenasta ;) tacy kolesie sie nie zmieniają, nie ma sie co ludzic, ze sie zakochal czy cos. oni sa plytcy w uczuciach.

nectarine ze tez ty mozesz byc z kims takim... ja bym nie mogla. mam chlopaka, ejstem jego pierwsza i to jest super uczucie. cudownie miec swiadomosc, ze jest sie pierwsza kobieta, ktore facet dotykal, piescil, calowal.

tez przezywałam cos takiego, ale jak bylam troche mlodsza ;) on był moim pierwszym i ja bylam jego pierwszą :P ale to bylo dawno dawno temu... i szczerze powiem ze tesknie za takim uczuciem kiedy to wszystko bylo \"nowe\"... wiesz... nie skacze z radosci z tego powodu ze on juz miał tyle partnerek ;/ ale ja tez swięta nie byłam. jakby mi ktos 3 lata temu powiedział ze kiedys bede z takim facetem to bym go wysmiała i popukała sie w głowe. ale w tym wieku prawiczków nie ma, z resztą... prawiczka bym juz nie chciała bo to oznacza ze byłoby z nim coś nie tak.... :P

no ten moj ma 26 lat... i wcale nie jest jakis dziwny, normalny chlopak, calkiem przystojny. a jednak prawiczek. no wiec sama widzisz trafiaja sie prawiczkowie w tym wieku i sa normalni. pozdrawiam

Gość jola78
szuka nowych wrażeń bo jesteś dziewicą

Gość leila__
A ja mam takie zdanie na ten temat - lepszy jest właśnie facet, który miał już jakąś tam ilość partnerek przed tobą - głównie z tego powodu, że już się trochę wyszalał i jest mniejsze prawdopodobieństwo, że będzie szukał nowych wrażeń. A taki prawiczek? Prędzej czy później będzie chciał zobaczyć, "jak to by było z inną".

wiadomo, roznie moze z tym byc. ale i tak wole prawiczka niz takiego co spal juz z wieloma kobietami. nie wiem czemu ale tak mam ;)

Gość dziara
super facet czarujący fascynujący i takie tam...czego chcieć więcej i na pewno wie jak dogodzić kobiecie a ja zaczął w wieku 15 lat to wychodzi tylko 1 rocznie...czyli mozna się w każdej odkochac i zakochać albo trenował...żeby potem jak juz trafi na tą swoją jedyną...pokazać na co go stać

Gość spaghetti
do daj sobie... bo sie lubi co sie ma ;)

Gość magda3333
jak ja Was kocham na tym forum :P

Gość upupupupu

Gość ja jeszcze nie pisalam upupup

a jakie to ma znaczenie? to raczej oczywiste, że osoba po 20 roku życia ma jakieś tam doświadczenie. A jeżeli nie ma, to powody mogą być różne. Zdaje sie ,że to Sztaudynger ładnie ujął : Brak okazji, odwagi, ochoty, Powody niejednej cnoty.

Gość ................pewna
moj facet mial 6 kobiet kiedy zaczelam z nim byc... to byly jak on to okresil... praktyki... (mial wtedy 19 lat) on byl moim pierwszym bylam przerazona ze bedzie mnie porownywal do \'tamtych\'... ale ja po jakims czsie pokazalam mu \'pazurki\' i doszedl do wniosku, ze jeszcze nigdy nie bylo mu tak dobrze... a potem przyszlo uczucie... potem byl piersionek a teraz jestesmy malzenstwem... :D heh.. a powiedz ile ten facet ma lat?! i ile Ty?!

Gość rada jest jedna
... a wirus raka szyjki macicy się cieszy.. :P

a ja nie widzę problemu z tymi 10 -cioma kobietami, serio. bardziej obawiałabym się gdyby miał wczesniej jedną lub dwie, bo by go kusiło żeby spróbować \"jak to jest z innymi\". a tak - on już spróbował i są wieksze szanse na to że będzie wierny - jeśli spotka tą jedyną oczywiscie :)

wbrew pozorom to nie tak strasznie dużo:) nic się nie martw:) jest nadzieja, że na starość nie zachce mu się eksperymentów :)

Gość Ania 27 lat
Moralność moralnością... Chodzi o to czy nie zarazi syfem albo grzybicą...

Gość a jak ma 32lata i mial 9kobiet
z czego z 3 był zwiazany a reszta to przelotne znajomosci moze to baabiarz bo ma juz swoje lata a z zadna nie został na stałe juz nie wiem co mam o nim myslec bo ja jestem 10 jego obieta i spotykamy sie 2 miesiace