Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and shes buying a stariway to

Mam dość...

Polecane posty

Karolina 21 - ileż można ;) ?

Gość zjedz sobie draża
no to co się tam przejmujesz durną fizyką :D skoro będzie panią filolog spoko. zmieńmy temat ;)

a ja mam egzamin dzis wieczorem i tez jeszcze nic nie umiem, chociaz sciaga juz wydrukowana. :p wymieniac wszystko co zle w podpunktach jest latwo, narzekanie w ogole przychodzi latwo. trudniej jest docenic to, co sie ma (czyli zaczac wymieniac w podpunktach wszystko dobre, co ciebie dotyczy), ale jesli dokonasz czegos, co ci przyjdzie trudniej, odniesiesz wieksza satysfakcje. ;]

Pani od draża - to o czym porozmawiamy?

Gość zjedz sobie draża
no dokładnieej. wypisz nam w 7 ptk. co lubisz w swoim życiu ;)

Karolina21 - ale mama to mama...

Gość zjedz sobie draża
nie odpisałaś mi jeszcze na to : "napisz trochę więcej o sobie, dlaczego tak źle się czujesz. dlaczego nie będziesz miała świadectwa z paskiem? dlaczego myślisz że nikt ciebie nie kocha?" xD

Gość zjedz sobie draża
pasek jest nie ważny, ale całe reszta?

Az w 7? 1. Lubię sobie marzyć jak to fajnie będzie, gdy się wyprowadzę. 2. Uwielbiam buszować w lumpeksach. 3. Jeść. 4. Czytać. 5. Led Zeppelin(ow) ;) ;) Trudno mi dobrnąć do 7 pkt-u

Czuję się źle, bo nic mi nie wychodzi. Nikt mnie nie kocha, bo: 1. Nie dostalam zadnego smsa z zyczeniami na święta. 2. Nikt w klasie nie pamietal o moich urodzinach. 3. Nie mam chlopaka i nie zapowiada się, bym kogos poznala.

Gość zjedz sobie draża
za Zeppelin masz plusa bo właśnie słucham Whole lotta love ;) gdzie się chcesz wyprowadzić? ja bym chciała go gdańska ale tam będzie studiować polowa mojej beznadziejnej klasy :o

Gość marna studentka
oj moze ja wymienie 7 pkt:D moze mi sie jakos lzej zrobi 1)jestesm sympatyczna 2)jak nie tyje na potege to i nawet ładna 3)podobno inteligentna 4)ostatnio taki jeden powiedział ze mam ładne piersi heh 5)juz niemam mysli samobójczych a to duzo jak na mnie:) 6)upadam ale sie podnosze zawsze 7)zaczełam dostrzegac lepsza strone wszystkiego czyli moze mniej pesymizmu mam w sobie 8)wreszcie ide z przyjemnoscia do szkoły (nowej) a nikt mnie nie obgaduje jak w starej i raczej sie lubimy wszyscy:D

Gość zjedz sobie draża
Olej takich znajomych. Znajdziesz lepszych. Ja nie dostałam żadnego sms w nowym roku ;> ... ale tez nie wysłałam nikomu :D

Ja także myślę o Gdańsku. Mieszkam w Bytowie i Gdansk jest najblizej, poza tym raczej cięzko byloby utrzymać mi się w większym miescie jak Waw-a czy Krakow. Na dzień dzisiejszy zamierzam studiowac na UG. Co będzie jutro, nikt nie wie ;)

Gość zjedz sobie draża
marna studentka, ważne żeby zawsze się podnosić, choćby na złość innym 🌼

Gość marna studentka
i to jest bardzo motywujące na złość innym:P

Czyli nie jest z nami aż tak źle, jak nam się wydawalo ;)

moze lepiej bedzie w tym stylu: 1. mam niepowtarzalna okazje zycia na planecie Ziemia i poznawania jej urokow. :classic_cool: 2. mam wszystkie czesci ciala, jestem sprawna fizycznie i umyslowo. :classic_cool: 3. mam wygodne i cieple mieszkanie, mam za co zyc, mam co jesc i pic, jestem bezpieczna. :classic_cool: 4. moge robic to, na co tylko mam ochote, po to w sumie zyje, najwyzej mnie ktos wysmieje, a jak to co z tego. :classic_cool: itd... :p

Coś się znowu głodna robię ;) Co studiujecie?

Gość zjedz sobie draża
w takim razie to mieszkasz jakieś 50km ode mnie :) marna studentka - coś wiem o tym, jak bardzo to motywuje ;) and shes buying a stariway to - w grupie jakoś tak zawsze raźniej :D

Jakos weselej mi się zrobilo. Fajnie wiedzieć, że jest obok (nawet jesli to tylko internet) ktoś życzliwy.

zjedz sobie draza - a Ty gdzie mieszkasz? Na mysl przychodzi mi jedynie Słupsk - mieszka tam 3/4 mojej rodziny.

Muszę zmienic nicka - nie dość, ze z błędem, to niekompletny ;)

Gość marna studentka
szukanie pocieszenia w necie tez nie jest dobre w pewnuym momencie złapałam sie na tym ze wolałam rozmawiac z wirtualnymi nieznajomymi niz w kolezankami:o

Gość Peggy Blue
To ja po zmianie

Gość zjedz sobie draża
niuł brend - zbyt optymistyczne trochę jak dla mnie ;) no ale jakby nie patrzeć to prawdziwe Ja jeszcze się uczę, niedługo kończę 18lat:). Jestem w mat-fiz. No i właśnie uczę się na przekór innym. U mnie to takie stadko kujonów w klasie jest. Zanim nie zaczęłam mieć dobrych ocen to i czasem nikt przez tydzień się do mnie nie odezwał :o:o:o Smutne... Jeszcze jeden rok wytrzymam. Tamten jakoś wytrzymałam... Teraz jest trochę lepiej, ale takich rzeczy się nie zapomina........... :o

Gość zjedz sobie draża
Wnioskując po nowym nicku słuchasz też Myslovitz? Nie nie Słupsk :D

Gość marna studentka
co może robić samotna 21 kobieta w taki dzien jak dziś? nie mam pomysłu normalnie:o