Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

oszukiwanie na jedzeniu kota to oszczędność

Polecane posty

Ja mam pomysł na oszczędzanie. Oszukuje swojego kota na jedzeniu-kot ów nie jest za bystry i uczony i nie wyznał się na moim procederku do tej pory :) Najpierw kupowałam mu sucha karmę z royal-canina....potem whiskasa, potem z kite kata, potem z rossmana ale ilosci sypałam te same z tymże co raz tańsze :). Od jakiś dwóch tygodni sypię każdego dnia mniej o około 1/25 mniej karmy (tak na oko) a kot nic ale to nic nie narzeka :) a w portmonetce pojawił się dodatkowy grosz na kino czy wstęp do lunaparku :) Polecam...

Gość głupiego masz kota
moje nie dają się oszwabić, jak tylko próbuję na nich oszczędzać, robią zebranie i ogłaszają strajk głodowy aż w miskach znajdą to co lubią. Myślisz, że daję sie terroryzować?

Gość dobre rady ciotki oranz
przerzuć go na piasek,bedzie jeszcze taniej

oranżadka!!! 🖐️ dawno Cię nie było. stęskniłem się :) 🌻 Co do tematu - nie wiem czy słyszałaś o diecie Diamoundów. Otóż dwaj paryscy dorożkaże, bracia Diamound postanowili ograniczyc koszty swojej firmy i zaczęli swego konia stopniowo odzwyczajać od jedzenia. Prawie się im udało! Tylko, że szkapina... zdechła :( Więc lepiej nie przesadzaj z tymi oszczędnościami :D

Gość Koteczka**
Moje koty nie dają się nabrać. Od razu robią mi wyrzuty. Boję się, żeby nie podały mnie do Sądu o znęcanie się nad zwierzętami !

ja zacznę oszczędzac na tabletkach antykoncepcyjnych zamiast codziennie, będę brała tylko we wtorki, czwartki i w co drugą niedzielę, przecież nie kocham się codziennie to mi przejdą na następny dzien.

Widzę, że jest moda na oszczędzanie. To ja przejdę z piwa puszkowego na bytelkow z kaucją. Opróżnie, zwrocę butelki i będę znów miał kasę na kolejne :D

Gość poza royal caninem i iamsem
sa inne dobre a duzo tansze karmy.nie trzeba truc zwierzaka.moje po zlej karmie maja srake, dlatego wole sobie odmowic glupiego kina zeby moje pupilki byly zdrowe i zadowolone. Zwierzaki to tez wyrzeczenia, jesli nie jestes w stanie im podolac, to moze je oddaj.czemu na sobie nie zaczniesz oszczedzac i nie zaczniesz zywic sie wiorami?

sa inne dobre a duzo tansze karmy.nie trzeba truc zwierzaka.moje po zlej karmie maja srake, dlatego wole sobie odmowic glupiego kina zeby moje pupilki byly zdrowe i zadowolone. Zwierzaki to tez wyrzeczenia, jesli nie jestes w stanie im podolac, to moze je oddaj.czemu na sobie nie zaczniesz oszczedzac i nie zaczniesz zywic sie wiorami?} :D Wióry som niesmaczne. :P

Gość poza royal caninem i iamsem
Myrek widze doswiadczony w tej materii:classic_cool: Ale powaznie, wkurza mnie podejscie jak autorki. Ja rozumiem jak ma sie bardzo trudny miesiac, awaryjnie cos takiego kupic, jak i dla siebie zreszta. Na dziecku tez tak, autorko bedziesz oszczedzac? Mleko z wodą podawac albo plastikowe warzywa, bo taniej?