Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monik78

Jak poznac, że facet udaje orgazm

Polecane posty

Gość ddwd
Miał wytrysk? Jesli tak to miał orgazm. Czemu myslisz ze udaje?

Gość czarna pies
no ja nie mam zbyt wielu z tym doswiadczen..ale ruchy penisa,, kiedy on tak fajnie pulsuje :P, to juz oznaka jakiegos podniecenia ktorej sie chyba nie da udawac (?) . zastanawiam sie ile jeszcze od tego momentu do orgazmu u panow

Gość hm dziwne
jakie pulsowanie? :P penis da się napinać świadomie, szczególnie przy wzwodzie :P przy stosunku jest to bardziej odruchowe. --czarna pies, jak pojawi się temat o kobietach, to mamy nadzieję, że tez będziesz taka rozmowna :P

Gość czarna pies
to jest dziwne? haha no nie wiem--> tzn ze mam dziwnego faceta. jak jest podniecony to zaczyna sie tak wysowac rytmicznie i powiekszac. nie wiem jak to opisac ok. ja sie pojawi i jak ja sie wtedy tutaj pojawie to tak;)

Gość hm dziwne
hm dziwne = to moj nick z poprzedniej strony ale taki o orgazmach kobiecych, tak? :P

Gość czarna pies
tak, wlasnie taki. aczkolwiek teraz bardziej interesuja mnie meskie:P

Gość hm dziwne
hmm moze inni panowie cos Ci rozjasnią... ja musze teraz leciec. ;) do wieczora 3mam za słowo :P

Gość czarna pies
pzdr, wieczorem mnie nie bedzie;] a kwestia meskiego orgazmu nadal jest interesujaca

Gość czarna pies
no wlasnie, Zaklinaczu Waginy, deliberujemy nad tym czy nie moze miec orgazmu bez wtyrysku lub wytrysku bez orgazmu (gdy mu nadal stoi po stosunku) :P a mnie interesuje czy brak typowego orgazmu z wytryskiem = brak przyjemnosci dla faceta?? to jest chyba duza roznica miedz kobietami a faceami...mnie samo calowanie piersi potrafi doprowadzic do orgazmu. ciekawei mnie co czuje mezczyzna gdy jego sie caluje po rozmaitych miejscach ;)

Gość czarna pies
a propo podniecenia u panow: czy zawsze trwadnieja sutki i czy faceci lubia gdy im sie je piesci? (slyszalam kiedys ze tylko homo)

Gość hm dziwne
czarna pies, no a odpowiedz sobie na pytanie: czy masz przyjemność, będąc podniecona, i jednak się kończy bez orgazmu? Piszesz, ze samo całowanie cie doprowadza i jest ok. No a jakby nie doprowadzalo? Byloby fajnie? U facetów tak samo-każdy chce miec jednak ten orgazm, skoro juz wział sie do rzeczy :P Owszem, samo pieszczenie jest przyjemne, ale do pełni trzeba niestety wiecej. A najczesciej jednak orgazm = wytrysk, a przynajmiej jego odruch. jesli mowa o sutkach, to chyba zalezy od czlowieka, tak o przyjemnosc jak i o twardnienie. Tak naprawde strefy erogenne meskie są dosc skoncentrowane w jednym narządzie :P btw. ten twoj sutkowy, o którym piszesz, objawia sie tak samo jak "zwykły"? pochwowy czy łechtaczkowy?

Gość ukaj
jak facet dochodzi to jego brzuch zaczyna sie moco kurczec i miesnie zaczynaja drgac i czasami tez palce u nog sie wyginaja ale najwazniejsze to ze po orgazmie jest duzy spadek energi i jest sie spiacym.....dlatego wtedy wracamy do domu do żony :)

no, mozna niby udawac.. ale po co, faceci nie kobiety, zeby udawac.. jak juz udawac to tylko suchy zreszta, bo jaki inny? objawy podobne jak u kobiet, jak chodzi o cale cialo, moze tylko roznica, ze nogi czesciej razem :classic_cool:

Gość prawda jest nadzwyczaj
prozaiczna, facet może udawać orgazm jak ma jakaś żelazną dziewicę, która pierwszy raz fiuta poczuła, w pozostałych przypadkach niech lepiej z siebie głupka nie robi, bo kobieta od razu wyczuje, z kobietami podobnie, wystarczy podczas orgazmu kobiety posłuchać serca, jeśli bije normalnie, to może się drzeć w niebogłosy, ale jakiemuś durniowi do słuchawki

wiesz, nie tak latwo posluchac serca, bo chyba by trzeba wisiec z uchem na klatce piersiowej ... :classic_cool: poza tym, podczas seksu czy pobudzenia, serce zwykle bije szybko. troche szybciej czy wolniej mozesz nie wyczuc :P tylko po co facet mialby udawac? nawet jak ma problem z dojsciem, i nie chce obciachu, to zawsze moze np. wyciagnac i dokonczyc reka, zwalajac to na \'bezpieczne metody\', fetysza itp.

Gość brak wiedzy powala...
"Najczęściej wytrysk utożsamiamy z orgazmem, choć jest tylko jednym z jego elementów. Męski orgazm, podobnie jak kobiecy, objawia się również przyjemnymi psychicznymi doznaniami i skurczami pewnych grup mięśni. Strumieą spermy nie zawsze oznacza, że mężczyzna odczuł psychiczny orgazm. Może się zdarzyć, że mimo wytrysku nie miał satysfakcji seksualnej albo przeciwnie - przeżył tzw. suchy orgazm, bez wytrysku. " zrodlo: http://www.poradnikzdrowie.pl/20_269.htm Łyso Wam...

Gość ale jajka uuuuuuu
facet może udawać orgazm jak ma jakaś żelazną dziewicę hmm.ciekawe,...a co to ma do rzeczy??? co z dziwica nie moze przezyc orgazmu?

nie, no, moze z dziewica tez, ale jak nie, to bedzie mu niby latwiej udawac i ona niby nie pozna bo niedoswiadczona i nie ma z czym porownac... ee tam \"Mimo wytrysku nie miał satysfakcji seksualnej..\" - nie zdarzylo mi sie \".. przezyl tzw. suchy orgazm, bez wytrysku\" - tak, zdarza sie, jak juz nie mam czym tryskac ;) ale skurcze tez przy nim nastepuja, nie ze ich nie ma. i ten mozna ewentualnie zewnetrznie udawac - skurcze itd ale po co?