Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booo...

mały problem...

Polecane posty

Gość booo...

mam problem z moim facetem : po 1-jego penis ma wysokosc szklanki:( po 2 - moze tylko p[rzy zgaszonym swietle po 3 - nieinteresuja go zabawy ale urozmaicanie segsu a co dopiero ostry sex... I SZLAG MNIE JUZ TRAFIA

Gość ja sie pytam
A jakiej szklanki? takiej do herbaty? Do koktajli?

Wielkość jeszcze nie tragiczna, ale reszta to chyba jego jakaś wybitnie niska samoocena, musi mieć poważne kompleksy, bo facet, którego nie ciągnie do "zabaw" to rzadkość. Współczuję Ci i wierzę, że masz dość.

Gość booo...
takie 10 cm.. nieno podobno nieliczy sie wielkosc a technika.. ale on sie tak zachowuje najlepiej ja naim no i oczywiscie zebym mu dobrze zrobiła i srstatata..:| chciałby wszystko na talezu.. a jak mu cos w prost otwarcie powiedziec . szceze to sie obrazi i juz.!!

Gość albo zamiast seksu
podciągnij się w ortografii

Gość Easylover
Ten twój kochas to jakiś nie dorobiony chyba jest a może go po prostu nie podniecasz i chce tylko odbebnic swoje, a ma inna dupe i fantazje magazynuje dla niej

Gość Easylover
Ten twój kochas to jakiś nie dorobiony chyba jest a może go po prostu nie podniecasz i chce tylko odbebnic swoje, a ma inna dupe i fantazje magazynuje dla niej