Gość jaga198 Napisano Styczeń 8, 2008 ja jestem najstarsza z was tu chyba 34 mi stuknie w pażdzierniku ale duchem się czuje jak osiemnastka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maluczka 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Witaj Autorko!!! No ja jestem dosyc młoda...mam 17lat!:) No i mam do zrzucenia jakieś 30kg, daję sobie na to czas jakoś do czerwca!:D Jestem z woj. łódzkiego...:D juz wiele razy sie odchudzalam z roznym skutkiem raz w wakacje w ciagu niecalego mies. schudlam 7kg... a sknczylo sie to 10kg jojo, :(:(:( a tylko dlatego ze kombinowalam z dietami zastosowalam wszystkie : MM, bezweglowodanowa, MZ:D , RD, south beach, kapusciana, kopenhadzka, az w koncu niemoglam sobie poradzic i zaczelam jesc wszystko!!!! A wiem, ze gdybym sie trzymala tego MZ to juz bylabym laska, bo zaparcie mialam i to niemale! ALe niemoge juz sie zamartwiac i musze dzialac a do czerwca napewno juz mi sie uda!:D Chyba nie widze zadnej innej opcji, albo niechce zobaczyc;) Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim kobitkom!:* Oczywiscie wsparcie dla nas najlepsze!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Czesc :) Moze i ja sie przylacz. Przed swietami zrzucilam jakies 6 kg a teraz chcialam bym reszte nadmiaru ciala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 wiecie co ustawcie sobie takie stopki jak ja bedzie wam łatwiej mowie prawde jak czlowiek widzi ze zalicza swoje cele pokoleli dazace do wymarzonej wagi jest mu lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 8, 2008 A jak myślicie która dieta jest najlepsza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ed85 0 Napisano Styczeń 8, 2008 MŻ i oczywiscie zero slodyczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 witaj ed85:) znow sie spotykamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Maluczka powiem ci cos moje marzenie to tez 30kg ale to juz tak hmm gorna granica marzen ogolnie to 20kg.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Jak ja stosowałam MŻ oczywiście bez słodyczy to mi to nic nie dało!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Styczeń 8, 2008 a macie zamiar cwiczyc??ja nie za bardzo lubie cwiczyc ale zmuszam sie, codziennie chodze do pracy na nogach a to jest jakies 25minut :,malutko ale zawsze cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 8, 2008 ja tez nie lubię ćwiczyć idę około 20 min i ćwiczę w domu około pół godziny. Ale chce zacząć ćwiczyć jogę około 1,5h ale nie wiem czy to pomoże!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 a robimy tabelke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Styczeń 8, 2008 dobra dziewczyny ide na m jak milosc:)odezwe sie jutro po pracy, 3majcie sie wiem,ze damy rade 3mam kciuki za was!!!jestescie silne i wytrwale!!!! robicie to dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 dziewczyny nie damy sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blackberry16 Napisano Styczeń 8, 2008 a jak mozna sie zaczernic i zrobic ta stopke???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 jak masz preferencje tam wejdz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schwarz14 Napisano Styczeń 8, 2008 Mogła bym sie dołączyć?? A i mam pytanie jaka dietę macie zamiar stosować?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 jasne ze tak:) mozesz zapraszam przede wszytkim kazda robi swoje ale cel wspolny:) ja poprostu MŻ i ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Schwarz14 Napisano Styczeń 8, 2008 No to ja zaczynam od jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Styczeń 8, 2008 jestem codziennie na tamtym topiku, Cherilady tez.. ale widze, ze znudzilo Ci sie nasze towarzystwo.. pozdrawiam i życze wytrwałosci:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 a ile wazysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Styczeń 8, 2008 to nowa ja,,,,nie wiem czy mi sie udalo,,,zaraz sama zobacze,,, :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 8, 2008 udalo sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Styczeń 8, 2008 firank_a nasz topic wcale nie upadł a odzywamy sie zawsze jak mamy tylko chwilke wolnego... ja i kasiulka20 jestesmy tam przeciez codziennie wytrwała tez czesto sie pojawia... no ale ok twoja sprawa.. porodzenia zycze i zaglądaj do nas jak znajdziesz czas buziaki ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel-20 0 Napisano Styczeń 8, 2008 mam nadzieje ze moge dolaczyc... juz tyle razy probowalam ze az szkoda no ale coz... kiedys musi sie udac... wiec tak mam 20 lat, 168 cm wzrostu i zdecydowanie za duzo naturalnej izolacji ktorej z checia sie pozbede... wiec od jutra zaczynam diete... kupie sobie jakies herbatki oczyszczajace i mzoe zmusze sie do jakiejs godziny cwiczen dziennie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dlaczego zakladasz nowy topik Napisano Styczeń 8, 2008 przeciez jeszcze istnieje stary... nie rozumiem dlaczego macie taka silna potrzebe zasmiecania kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel-20 0 Napisano Styczeń 8, 2008 mam nadzieje ze moge dolaczyc... juz tyle razy probowalam ze az szkoda no ale coz... kiedys musi sie udac... wiec tak mam 20 lat, 168 cm wzrostu i zdecydowanie za duzo naturalnej izolacji ktorej z checia sie pozbede... wiec od jutra zaczynam diete... kupie sobie jakies herbatki oczyszczajace i mzoe zmusze sie do jakiejs godziny cwiczen dziennie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Styczeń 9, 2008 dziewczyny mam dla was propozycje przylaczcie sie do mojego starego topicku.....myslalam ze on upada lecz jednak nie zapraszam serdecznie ...nie dajcie sie prosic....przed chwila wlasnie do nas dolaczyla nowa dziewczyna:) zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3623922&start=870 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Styczeń 9, 2008 i jak wam idzie dziewczynki???ja wlasnie jem jogurcik i jabluszko,:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Styczeń 9, 2008 A ja nic bo nie jestm głodna a jabuszka nie mogę:( Idzie nieźle mozna tak powiedzieć właśnie jestem wykończona po ćwiczeniach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach