Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała55555

POMOCY,brak miesiączki

Polecane posty

Gość mała55555

Hej Mam problem...Jestem 18 latką,ostatni okres miałam 3 lata temu.Potem miałam problemy z odżywianiem,od kwietnia odżywiam się normalnie,przybieram na wadze,jednak moje bmi jest niskie ok 16.Wcześniej brak okresu mi nie przeszkadzał,teraz chciałabym już go dostać...Dodam,że miewam bóle w dole brzucha i białe upławy.Wizyta u ginekologa raczej odpada...Plis pomóżcie...:

Gość jak to bo nie rozumiem
nie masz tyle czasu miesiączki i wizyta u ginekologa odpada? dlaczego? przeciez to nie są żarty że tyle juz nie miesiączkujesz? dlaczego nie chcesz isć po jakis tabletki albo zbadać co ci dolega??!!

Gość mała55555
Boje sie iść do ginekologa,zresztą tabletki tez mnie przerażają...Heh ale jeśli to jedyne rozwiązanie to chyba nie mam wyjścia...

Gość no nie masz wyjscia
powinnas isc i to jak najszybciej, wizyta u ginekologa wcale nie jest taka straszna, ja ide znowu jutro na jakies badanko, pierwszy raz tylko jest maly strach, ale no ze tyle czasu nie masz okresu chyba nie jest smieszne? ja juz dawno bym poszla. a powiedz jeszcze, współżyjesz juz?

Gość mała55555
Nie,nie współżyłam jeszcze głównie dlatego,że nie mam miesiączki i po prostu nie mogę ocenić czy mogłabym zajść w ciążę...A jak uważacie lepiej iść do kobiety czy faceta i czy państwo czy prywatnie?

Gość mała55555
I jeszcze jedno pytanie,jakie mogą być skutki uboczne takich leków na wywołanie miesiączki,np.luteiny?

Gość lalalalalalalamamama
jak sie wstydzisz to lepiej bedziesz sie czuc u kobiety, chociaz to lekarz i dla niego to juz nie robi roznicy bo widzi takie kobitki rozebrane kilkanascie razy dziennie, nie wiadomo co ci da za tabletki, moze ci dac hormonalne jakies i dostaniesz miesiaczke, musi cie przebadac.

Gość lalalalalamama
ja tam chodze z NFZ, ale jakbym byla na cos powaznie chora to bym chodzila prywatnie bo napewno wtedy inaczej na ciebie patrza. no nie wiem, to zalezy od ciebie.

to zdumiewające jak młode kobiety o siebie nie dbaja a potem panika jak wyniki złe do lekarza a nie na forum

Gość mała55555
Heh dzięki za odpowiedzi...tak na prawdę to wiedziałam,że nie mam innego wyjścia...tylko lekarz.Ale trudno mi było samej się do tego zmobilizować.