Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioolop

OTO PRZYKLAD JAK CIĄŻA RUJNUJE KOBIETE/MASAKRA...

Polecane posty

Gość ona zawsze byla chuda
Ale teraz faktycznie już przesadziła.

Gość pewno stres przyczynil sie
:(:(biedaczka

Gość ogladf
ale portal portalem .zdjecia nie klamią i telewizja tez nie..czasem tv pogrubia ale ona wygladala fatalnie na tej gali bo ogladalam,.

Gość śmiać mi się chce z takich
sensacji:O całę życei jestem równie szczupła jak ona i nie ma w tym nic dziwnego celowo napisałam SZCZUPŁA, bo chuda to ona nie jest na pewno chuda to jest TERAZ Angelina Jolie więc nie róbcie z niczego sensacji:O

Gość ogladf
jak ona nie jest chuda to ty jestes slepa

Gość śmiać mi się chce z takich
no jeśli ty jesteś słoniem, to rzeczywiście, ona jest chuda:O ale tylko dla ciebie, bo dla nie jest normalną, szczupłą osobą jakich pełno

Jak za gruba to źle jak chuda też nie dobrze. Zajmijmy sie sobą każdy ma problemy, a mnie to śmieszy jak ludzie nie mają swoich spraw i muszą szukać sensacji.

Gość a zawsze myslalam ze
po ciazy to sie ma rozciagnieta skore i rozstepy a tu prosze:) jak szczuplutko sie wyglada:) nawet do glowy nie przyszloby mi ze urodzila dziecko:) ladna figura i bobasek:) fajnie:)

Gość akurat na tym zdjęciu to
niewiele i nei wiadomo jak jej ciało wygląda w tych miejscach, gdzie pojawiaja sie rozstępy i gdzie najbardziej się tyje w ciąży

Jarek-84 oto przyklad faceta ktory kobiety nie posiada dlatego chodzi po kafe dla ciezarnych z nudow i wcina sie wszedzie...ach gdyby jeszcze mial cos madrego do powiedzenia to swiat bylby piekniejszy:)

wiecie co... to ja wolę mój rozmiar między 38 a 40 :P, po porodzie pewnie koło 42 :) jak zawsze :) Swoją drogą, moja koleżanka z czasów szkoły średniej też straszliwie schudła po ciąży. Przed około 70kg po to będzie ze 45-50kg góra. Różne są ciąże.