Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość total overdose

Czy jesteście za tym żeby w Polsce był klimat i styl jak w np Anglii,Irlandii

Polecane posty

Gość total overdose

Czy podobało by wam się gdybyśmy zmienili ogólny wygląd kraju na typowo brytyjski czyli : -czerwone autobusy na ulicach -charakterystyczne parki -czerwone budki tel :D -staroświeckie ale odnowione kolejki w górach -puby i bary przypominające piwnice naszych babć :classic_cool: dodam ze jeżeli Polska ma się wzbogacać musi przyciagać turystów a ci oprócz świeżego powietrza i trawy potrzebują atrakcji i stylu który w Polsce praktycznie nie istnieje ;) Nie możemy się wstydzić i obawiać ponieważ ten styl oprócz Anglii zaadoptowała także Irlandia,Szkocja,Islandia,Dania,Kanada,Australia... i wiele innych krajów do których powinniśmy się upodobnić :) oprócz zarobków Polska musi zmienić się wizualnie i upodobnić do UE myślę że to czas na to po blisko 70 letniej ruinie :o

2 ostatnie punkty jak najbardziej, reszta ma byc taka, jak w Polsce wlasnie, nie gdzie indziej. Osobiscie mam dosc tego upodabniania sie do kogokolwiek/czegokolwiek na swiecie. Czas chyba na makijaz wlasnej twarzy ;)

nie, nie jestem za tym żeby się upodabniać do kogoś czy czegoś innego. Po co? Po to się wyjeżdża do innych krajów, żeby coś innego zobaczyć. Nie sądzisz że powieje nudą i monotonią jak wszędzie będzie tak samo?:o

Gość total overdose
Wiem że jest cały świat i wszędzie jest gdzie indziej ale Polska niedługo przejdzie "już przechodzi" gruntowne zmiany i doskonałym pomysłem na nasz styl byłby właśnie ten Angielski który jak widać z przeszłości znakomicie pasuje do różnych krajów ;) Nasze zabytki + brytyjski styl + piękna przyroda i krajobrazy + wypromowanie tego w świat = turyści + sława + pieniądze = wyższe zarobki + nowe stanowiska pracy + mniejsze bezrobocie ... pamiętajcie że zarobki nie wzrosną od obietnic polityków tylko od nas samych a konkretnie naszego kraju który dzięki uniwersalności i dostępności a także stylowi ma szansę być takim jak te wcześniej przez mnie wymienione kraje ;)

ja tam bym chciala zeby zarabiac w angli a mieszkac w polsce..Bo bardzo tesknie do kraju ;( Ale niestety narazie mieszkam w Angli..

Gość total overdose
a ja wygrałem życie - a co wolisz Niemiecki ? :o

Gość knoxville
Przestańcie - klimat z Irlandii ? toż nic bardziej przygnębiającego - Byłam tam w środku lata i nie było dnia bez deszczu :(

Gość total overdose
ale mi nie chodzi o klimat i pogodę tylko o klimat w rozumieniu klimatycznie ,fajnie,wyjątkowo,stylowo ;) a ja wygrałem życie - przestraszyłeś mnie tą miną ale mam nadzieję że już mi wybaczyłeś i nic mi nie zrobisz :o

Gość
jestem przeciw... chociaż nudny polski pejzaż możnaby trochę urozmaicić - pytanie jak!?