Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanelparis

Gdzie znalezc super meza?

Polecane posty

Gość chanelparis

Chyba z nudow, ale moze bym sobie meza znalazla ?!;) moze znacie kogos fajnego? ;)

Gość chanelparis
szkoda ze nie ma ich na allegro :D

Gość chanelparis
no tak ,super chlopak by sie przydal ....z opcja KUP TERAZ :D

bojcie sie wrócilem z pracy :D W Nowym Jorku otwarto nowy sklep, gdzie kobiety mogą wybrać i kupic męża. Przy wejściu jest wywieszona instrukcja korzystania ze sklepu: - możesz wejść do sklepu tylko jeden raz, - jest 6 pięter, a cechy charakterystyczne mężczyzn zwiększają się z każdym piętrem, - możesz wybrać jakiekolwiek mężczyznę na piętrze lub iść piętro wyżej, - jak wejdziesz wyżej nie możesz już się cofnąć. Pewna kobieta decyduje się wejść do sklepu żeby znaleźć tego jedynego. Na pierwszym piętrze wywieszka mówi: \"Ci mężczyźni maja prace.\" Kobieta decyduje się wejść wyżej. Na drugim piętrze jest napis: \"Ci mężczyźni maja prace i kochają dzieci.\" Kobieta znów postanawia wejść wyżej. Na trzecim piętrze jest napisane: \"Ci mężczyźni maja prace, kochają dzieci, i są bardzo przystojni.\" Wow, myśli kobieta, ale postanawia wejść wyżej. Na czwartym piętrze wywieszka mówi: \"Ci mężczyźni maja prace, kochają dzieci, są bardzo przystojni i pomagają w pracach domowych.\" Niesamowite, pomyślała kobieta, z ciężkim sercem odrzuca taka ofertę i postanawia wejść na wyższe piętro. Na piątym piętrze jest napis: \"Ci mężczyźni maja prace, kochają dzieci, są bardzo przystojni, pomagają pracach domowych i są romantyczni.\" Kobietę kusi żeby zostać na tym piętrze, ale decyduje się wejść na ostatnie piętro. Szóste piętro: \"Jesteś na tym piętrze odwiedzającą numer 31 456 012, tutaj nie ma mężczyzn, to piętro istnieje tylko żeby pokazać ze kobiecie nigdy nie dogodzisz.\" \"Dziękujemy za odwiedziny w naszym sklepie.\" *** Naprzeciwko tego sklepu został otwarty analogiczny sklep \"z żonami\". Na pierwszym piętrze są kobiety, które kochają sex. Na drugim piętrze są kobiety, które kochają sex i są bogate. Piętra od trzeciego do szóstego NIGDY NIE BYŁY ODWIEDZONE.

Gość chanelparis
a jaka ma byc idealna zona? ;)

Gość chanelparis
moj drogi wiadomo ze to kobieta wybiera! szukamy wyjatkowego i stad problem ;)

Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta. Kowboj: Cześć. Kim jesteś? Kobieta: Lesbijką... - Eeeeee... To znaczy? - Jak się budzę myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie to myślę o seksie z kobietą, jak idę do pracy to myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad, to myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu, to myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam, to myślę o seksie z kobietą... A Ty, kim jesteś? - Jak tu przyszedłem to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, ze jestem lesbijką.

Gość misia/
idealna zona,to ta ktora Was chce Panowie...;-D

Gość chanelparis
to jak macie jakis cudownych kolegow? ;)

Sprzedawca słońca, super anegdoto-kawałki. Tyle że ja nie jestem wymagająca, a i tak sama. To pewno dlatego że na 2 piętrze zpomnieli dopisać obok sexu pieniędzy wyjątkowej urody!

Gość chanelparis
tak? a Ty do czego jestes kobietom potrzebny? :P

Gość svgsbdnb
.sknlknlksnsflvlksryfl,wp9uvowirhgo3w97gw.ljkgp9u slkejrtf2oq897kjtrpweyu90s8ejt2poiug0esrugpw3o4jtw9ou

Gość chanelparis
a jak nie bedzie w ciazy? :D

Gość a jeśli
ja chyba obrączkę zacznę nosić, przynituje do kości, zakręcę śrubami żeby mnie coś nie zaatakowało. bo jak to tak z obrączką? [zasypiam, 🌻 [usta[ 👄 👄 ❤️ ]

Gość chanelparis
no tak, pewnie to kobiety psuja a samce naprawiaja ;) yhm jaaaaasne

Gość KAROLINA****99
a gdzie zalozysz ta obraczke ? lol