Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadymiara

przepuchlina jadrowa

Polecane posty

Gość zadymiara

dziewczyny potrzebna pomoc czy po przepuchlinie jadrowej nie mozna miec dzieci czy to prawda

Gość zadymiara
pomocy

Niekoniecznie. Mój mąż miał żylaki na jądrach i też się bałam, że po zabiegu będzie bezpłodny. Ale lekarz mi pwoiedział, że takie schorzenia jak przepuchlina czy żylaki nie leczone prowadzą do bezpłodności. Natomiast po zabiegu usunięcia tego dziadostwa powinno być dobrze. Tzn. wyniki moga być słabsze, ale nie fatalne. Więc luzik.

przepuklina to rozciągnieta blona ktora nalezy ....prostymi slowy naciąc i sciągnac do pierwotnego stanu ...przypomina to skracanie sukienki ktora sie wyciągnela Nic sie nie usuwa :) ...nie prowadzi do bezplodnosci :)

Gość zadymiara
moj.maz.4.lata.temu.mial.przepuchline.jadrowa.i.po.tym.zabiegu.planowalismy.dziecko.i.nic..a.mamy.juz.corke.8lat.ja.jestem.osoba.przykosci./czy.to.tez.ma.jakis.wplyw.na.zaplodnienie

Gość dragons
elo jak miałem z 5 lat nosiłem duze cięzary cegły pustaki itd. az dostałem przepukliny jądrowej miałem operacje i czy teraz moge byc bezpłodny prosze o jak najszybszy komentarz dziękuję